Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός λόγω Conference League

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός λόγω Conference League

Οι δύο ομάδες θα έπαιζαν στην Τούμπα στις 14 Απριλίου για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League 1 - Στις 11 και 18 θα αγωνιστούν στα προημιτελικά του Conferene League

paok_olympiacos
Αναβλήθηκε ο αγώνας της 14ης Απριλίου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 5η ημέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League. 

Η πρόκριση των δύο ελληνικών ομάδων στα προημιτελικά του Conference League τους δίνει το δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή αγώνων η οποία πρέπει να γίνει αποδεκτή βάσει του άρθρου 22 του ΚΑΠ. 



Στις 11 Απριλίου ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Βέλγιο με τη Μπριζ και ο Ολυμπιακός με την Φενέρ στον Πειραιά ενώ στις 18 θα δώσουν τους επαναληπτικούς σε Θεσσαλονίκη και Πόλη. Οι ομάδες αποφάσισαν να ζητήσουν αναβολή η οποία ανακοινώθηκε από την Λίγκα. 

Η ανακοίνωση της Super League 

«Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάσκησαν το δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) και υπέβαλλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα τους, λόγω συμμετοχής στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Κατόπιν τούτου, ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα των Stoiximan Super League Playoffs (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30) αναβάλλεται.»




Ειδήσεις σήμερα:

Με την Φενέρ ο Ολυμπιακός και με την Μπριζ ο ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League - Βίντεο

Ικανοποίηση για τους αγρότες, μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Ζήτημα η ρευστότητα


Με αυξημένα μέτρα της Τροχαίας η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Πολλή κίνηση σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, Εθνικές Οδούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης