NCAA: Φοβερό ξύλο στο φινάλε αγώνα μπάσκετ - Δείτε βίντεο

NCAA: Φοβερό ξύλο στο φινάλε αγώνα μπάσκετ - Δείτε βίντεο

Οι αθλητές των δύο κολλεγίων στις καθιερωμένες χειραψίες μετά το τέλος του αγώνα αποφάσισαν να δείξουν και τις ικανότητες τους στις πολεμικές τέχνες

Xylo2
Η αναμέτρηση Texas A&M-Commerce-Incarnate Word για τη Southland Conference του κολλεγιακού πρωταθλήματο των ΗΠΑ, που έληξε 76-72 δεν ήταν κάποιο ντέρμπι περιοπής...

Το Τέξας είναι στο Νο330 της κατάταξης, οι αντίπαλοι του στο Νο339, αλλά οι δύο ομάδες είχαν ανοίξει μία κόντρα από την προηγούμενη αναμέτρηση τους και αρκούσε μια σπίθα αφότου τελείωσε ο χθεσινός τους αγώνας για να μετατραπεί το παρκέ σε ρινγκ.

Τον περασμένο Ιανουάριο και πάλι το Τέξας είχε επικρατήσει, ωστόσο στο φινάλε του ματς ο προπονητής του Τζάρετ Βαν Ρόσενμπεργκ στις δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει το ματς «σκυλομαχία» εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.

Προφανώς στις καθιερωμένες χειραψίες των παικτών στο φινάλε του αγώνα κάτι θα ειπώθηκε σχετικά και με το προηγούμενο ματς, αλλά και τα όσα έγιναν χθες και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένα τσούρμο 30-40 ανθρώπων πάλευαν μεταξύ τους!



Όπως ακούγεται λέει ο σπίκερ της τηλεοπτικής μετάδοσης, προέκυψαν δύο τραυματίες (μία νεαρή κοπέλα στις κερκίδες και ένα μέλος προπονητικού σταφ) με την Περιφέρεια να παίρνει θέση καταδικάζοντας τα απαράδεκτα γεγονότα, ενώ ετοιμάζεται να ρίξει βαριές καμπάνες.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Τσίπρας: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο

Ο Πούτιν απαντά στη χήρα του Ναβάλνι: Αβάσιμα και απεχθή τα περί δολοφονίας

Έφτασαν στο Σύνταγμα τα πρώτα τρακτέρ - Κλείνει δρόμους η ΕΛΑΣ, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης