Γιούργκεν Κλοπ: Δημιουργεί τον δικό του οικολογικό παράδεισο στη Μαγιόρκα

Γιούργκεν Κλοπ: Δημιουργεί τον δικό του οικολογικό παράδεισο στη Μαγιόρκα

Ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την περασμένη Πέμπτη την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπίτι των ονείρων του

Klopp_Knie
Από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (25/1) όταν και ο Γιούργκεν Κλοπ έπιασε τους πάντες στον ύπνο ανακοινώνοντας ότι στο τέλος της σεζόν φεύγει από τον πάγκο της Λίβερπουλ, όλοι προσπαθούσαν να βρουν τι κρύβεται πίσω απ' αυτήν την αιφνιδιαστική κίνηση.

«Έχω ξεμείνει από ενέργεια και θέλω να ζήσω τη ζωή μου...», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός κι απ' ότι φαίνεται όντως δεν θα δουλέψει πουθενά την επόμενη χρονιά και θα... αποσυρθεί στον δικό του επίγειο παράδεισο.

Klopp_Knie7


Λίγους μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ (Απρίλιος 2022) ο 56χρόνος τεχνικός επένδυσε κάποια από τα χρήματα που έχει βγάλει αγοράζοντας τη βίλα του Ελβετού ζωγράφου Ρόμπερτ Κνι στη Σάντα Πόνσα της Μαγιόρκα.

Klopp_Knie3
Klopp_Knie2


Ο Κλοπ πλήρωσε 4 εκατ. στον Κνι (η οικογένεια του ίδρυσε και διαχειρίζεται το Swiss National Circus Knie) ο οποίος είχε χτίσει την έπαυλη του το 1999 αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελβετία.

«Στη ζωή μου δεν έκανα όνειρα, αλλά αυτή η βίλα έχει γίνει όνειρο για μένα», είχε πει ο Κλοπ στον Κνι όταν υπογράψαν τα συμβόλαια.

Κλείσιμο
Klopp_Knie4


Και δεν έχει και άδικο καθώς μιλάμε για ένα απίστευτο οίκημα 7 υπνοδωματίων, με πισίνα και πρόσβαση στη θάλασσα και όλες τις πολυτελείς ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Klopp_Knie5


Μόνο που ο Κλοπ και η σύζυγος του να προχωρούν σε αρκετές παρεμβάσεις, κυρίως ενεργειακής φύσης καθώς ήδη εχουν μετατρέψει τη βίλα σε σπίτι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης με τον ίδιο βέβαια να παραπονιέται πρόσφατα: «Εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς κι αυτό το αναθεματισμένο πράγμα δεν είναι ακόμη έτοιμο».

Μέχρι το καλοκαίρι όμως οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν και είτε στις 19 Μαΐου (τελευταίο ματς της Premier League) είτε στις 29 (αν προκριθεί στον τελικό του Europa League) θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Μαγιόρκα χωρίς να έχει το άγχος των μεταγραφών ή της προεργασίας της προετοιμασίας της ομάδας του...

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αγρότες «πολιορκούν» με πάνω από 1.000 τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Πώς θα εισάγονται οι φοιτητές στα μη κρατικά πανεπιστήμια - Τι θα γίνει με την εξέλιξη των καθηγητών και τα ερευνητικά κονδύλια


Συμφωνία των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης