Τριαντάφυλλος: «Πρότεινα στον Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ να κάνουμε ντουέτο»

Τριαντάφυλλος: «Πρότεινα στον Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ να κάνουμε ντουέτο»

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός είχε συστηθεί στην πρώτη του προπόνηση τραγουδώντας Τριαντάφυλλο και οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση

triantafyllos-despotof-arthrou
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην μάχη του τίτλου με το τελευταίο του κατόρθωμα να είναι τα δυο γκολ της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έφεραν τον Δικέφαλο μόνο στην πρώτη θέση.

Δείτε ΕΔΩ τα επιτεύγματα του στον αγώνα με τον ΠΑΟ.

Ο Βούλγαρος είναι μία από τις κορυφαίες μεταγραφές της σεζόν (αν όχι η κορυφαία) και μοιάζει να έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα αν και η αλήθεια είναι ότι πριν έρθει στον ΠΑΟΚ είχε ξοδέψει τα περισσότερα καλοκαίρια του στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και ήταν από καιρό λάτρης της ελληνικής μουσικής.

Μάλιστα όταν ενσωματώθηκε στην προετοιμασία στα τέλη Σεπτεμβρίου «συστήθηκε» στους συμπαίκτες του τραγουδώντας Τριαντάφυλλο κι όταν το βίντεο έγινε viral προέκυψε και η επαφή με τον τραγουδιστή.

Κλείσιμο
@metropolis955

ΠΑΟΚτσήδικη μύηση τουΚιρίλ Ντεσπόντοφ που με εξαιρετικά ελληνικά τραγούδησε «Σε παίρνω για νσ σου πω» του Τριαντάφυλλου #paok #despodov #greksong #sing #triantafyllos #fyp #metropolis955

♬ πρωτότυπος ήχος - Metropolis 95.5


Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος σήμερα μιλωντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5, όπως επίσης και την πρόταση που του έχει κάνει για ένα μοναδικό ντουέτο!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος είπε:
«Μιλάμε με τον Ντεσπόντοφ, αυτό το τραγούδι είναι το γούρι του, είναι απίστευτο παιδί και γίνεται χαμός με το τραγούδι στον ΠΑΟΚ. Γίνεται χαμός με αυτό το τραγούδι και χαίρομαι πολύ για αυτόν, είναι πραγματικά εντυπωσιακός παίκτης», είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Του πρότεινα να το κάνουμε ντουέτο, όταν τον είχα ακούσει να το τραγουδάει. Ο γιος μου παίζει στη Γιουβέντους και του είχα στείλει βίντεο και είπε ότι θα ήθελε μία ημέρα να παίξουν συμπαίκτες. Θέλω μόλις ανοίξουν τα γήπεδα να έρΘω στην Τούμπα να δω από κοντά τον Ντεσπόντοφ και όταν σκοράρει να τραγουδάει όλο το γήπεδο το τραγούδι. Με το μπαίνει γκολ στην Τούμπα θέλω να τραγουδάει η κερκίδα, "Ντεσπόντοφ σε αγαπώ πω πω"», αποκάλυψε.

Για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ο γαμπρός μου είναι άρρωστος ΠΑΟΚ, ένας ανηψιός μου παίζει στον ΠΑΟΚ, Λαγογιάννης ονομάζεται και ελπίζω να κάνει καριέρα, εγώ υποστηρίζω Ρεάλ Μαδρίτης. Εγώ έπαιζα μπαλίτσα στη Ρόδο, είχα παίξει μεικτή Δωδεκανήσων, έπρεπε να διαλέξω τότε, τραγούδι ή ποδόσφαιρο, έτσι αποφάσισα το τραγούδι».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Μαρουσάκης: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Avgi μέσα από έξι ερωταπαντήσεις - Πού θα ρίξει χιόνι

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα τμήματα των Πανεπιστημίων που είναι σε κατάληψη για να μην χαθεί το εξάμηνο

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από νοσηλεία 14 ημερών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης