Μπόλονι: «Να χτυπάμε 5 φορές τα πέναλτι»

Μπόλονι: «Να χτυπάμε 5 φορές τα πέναλτι»

Δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού Λάζλο Μπόλονι...

Μπόλονι: «Να χτυπάμε 5 φορές τα πέναλτι»
«Αν είναι έτσι, να χτυπάμε 5 φορές τα πέναλτι. Φαντάζομαι έτσι θα γίνεται στη Σερβία». Με τα λόγια αυτά ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικεφάλου", Λάζλο Μπόλονι καυτηρίασε την απόφαση του Σέρβου διαιτητή να δώσει επανάληψη στο πέναλτι του Λίνο μη μετρώντας το τέρμα του Βραζιλιάνου.

«Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο, με ρυθμό και ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, από την άλλη ο Κοντρέρας έσωσε μία ευκαιρία της Τότεναμ πάνω στη γραμμή. Αν και η Τότεναμ δεν έπαιζε με την καλύτερη ενδεκάδα της, πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε μικρό διάστημα άλλαξαν την εικόνα μας. Αν συνεχίσουμε με το 50% της σημερινής μας προσπάθειας, θα μας είναι λίγο πιο εύκολο να κερδίζουμε παιχνίδια. Έχουμε έναν βαθμό, μπορεί να αποδειχθεί καλός ή όχι αρκετός, πάντως είμαστε στεναχωρημένοι. Αφού ξεκουραστούμε σήμερα, από αύριο η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα της Αθήνας με τον Πανιώνιο», επεσήμανε.

Για την σταθερή εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ είπε : «Το κίνητρο που είχαν οι παίκτες είναι μία εξήγηση. Επίσης είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου. Ο τρίτος λόγος είναι ότι η εμφάνιση των επιθετικών και των ακραίων αμυντικών ήταν καλύτερη. Η άμυνα μας δούλεψε πιο σκληρά, μόνο μία φορά εκτεθήκαμε. Γενικά η εμφάνισή μας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης