Stoiximan Super League 1, Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: Πήραν βαθμό στις Σέρρες οι Βολιώτες - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: Πήραν βαθμό στις Σέρρες οι Βολιώτες - Δείτε τα γκολ

Με πέναλτι του Γκαρσία στο 90+4' ο Βόλος έφυγε με βαθμό από την πόλη της Μακεδονίας - Προηγήθηκαν στο 45+2' με Ασεχνούν οι Βολιώτες αλλά οι Σερράοι έφτασαν στο 2-1 στο 59' με Θυμιάνη και Χατζηθεοδωρίδη

serres_a

Χρυσό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πήρε ο Βόλος αφού αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. 

Το 2-2 πέτυχε στο 90+4' με πέναλτι ο Γκαρσία με την ομάδα της Μαγνησίας να παίρνει προβάδισμα (0-1) στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου αλλά να μένει πίσω στο 59' με τέρματα των Θυμιάνη και Δεληγιαννίδη. 

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Έτσι έπαιξαν
Ο Πανσερραϊκός παρατάχθηκε με τον Χόβαν κάτω από τα δοκάρια, τους Θυμιάνη, Μπέργκστρομ και Διαμαντή στην τριάδα της άμυνας, τους Δεληγιαννίδη και Ντανκερλούι ως φουλ μπακ στις δύο πλευρές ενώ ο Στάικος με τον Μορέιρα ήταν στη μεσαία γραμμή, έχοντας τον Ουάρντα και τον Τόμας πίσω από τον προωθημένο Μπετανκόρ.

Από την άλλη ο Βόλος ξεκίνησε με τον Κόβατς στην εστία, τους Μύγα, Ασλανίδη, Καλογερόπουλο και τον Κίτσο στην τετράδα της άμυνας. Ο Τσοκάνης με τον Σιέλη ήταν στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Γκλάβτσιτς ενώ ο Άλχο και ο Ασεχνούν Γιασίν Αμίν έπαιξαν στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Γκαρσία στην κορυφή.

«Νωθρό» ημίχρονο με εξαίρεση το 0-1 του Ασεχνούν
Το πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες κύλησε αρκετά «νωθρά» με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές αλλά και με αρκετά φάουλ κατά της διάρκεια του 45λεπτου. Αμφότερες μπήκαν δυναμικά προκειμένου να πιέσουν και να ψάξουν το γκολ αλλά ο Πανσερραϊκός είχε περισσότερη ουσία.

Ο Μπετανκόρ είχε δύο σουτ πριν τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών αλλά κανένα δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Κόβατς. Στο 16ο λεπτό, ο Τόμας βρήκε εξαιρετικά τον Ντανκερλούι στην πλάτη της άμυνας όμως ο έμπειρος μπακ δεν βρήκε για χιλιοστά την μπάλα με το κεφάλι παρότι ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Στο 39ο λεπτό, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στον Βόλο για χέρι του Απόστολου Διαμαντή όμως μετά από τσεκ στο VAR, εντόπισε ότι δεν υπήρχε παράβαση και έτσι πήρε πίσω την απόφασή του.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, οι Βολιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ασεχνούν έτρεξε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χόβαν και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η είσοδος του Άλεξιτς έφερε την ισοφάριση και ολική ανατροπή από τον Δεληγιαννίδη
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άλεξιτς πέρασε στο παιχνίδι και έπαιξε ως κρυφός κυνηγός πίσω από τον Μπετανκόρ. Από την πρώτη στιγμή ο Σέρβος φορ «τάραξε» την αντίπαλη άμυνα και στο 48' κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι από τον Σιέλη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έφυγε στην πλάτη του Κύπριου στόπερ, εκείνος τον ανέτρεψε στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και το VAR να συμφωνεί. Ο Θυμιάνης ανέλαβε την εκτέλεση και το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1 στο 50'.

Ο Άλεξιτς είχε σημαντική ευκαιρία να φτάσει στην ολική ανατροπή, όταν στο 58ο λεπτό εξαπέλυσε έναν... κεραυνό έξω από την περιοχή αλλά ο Κόβατς απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Τελικά το 2-1 ήρθε από τον Δεληγιαννίδη. Ο Στάικος έκανε μία εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Έλληνας μπακ κινήθηκε σαν... φορ και με κεφαλιά- «ψαράκι» νίκησε τον Κόβατς για την ολική ανατροπή.

Πάλι στο τέλος για τον Πανσερραϊκό και ο Βόλος «έκλεψε» τον βαθμό
Στα τελευταία λεπτά, ο Βόλος ανέβασε την πίεση του αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει καθαρή ευκαιρία. Εν τέλει στο 90+2' του παρουσιάστηκε η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Έπειτα από έλεγχο του VAR, ο διαιτητής είδε στο ριπλέι την παράβαση του Οικονόμου πάνω στον Μύγα, με αποτέλεσμα να δείξει την άσπρη βούλα για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια για το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


MVP: Χουάν Μάνουελ Γκαρσία. Ο έμπειρος επιθετικός είχε την εντυπωσιακή ασίστ για το 0-1 του Ασεχνούν ενώ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 2-2 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Βόλο.

Στο ύψος του: Από την πλευρά του Πανσερραϊκού, ο Κόστα Άλεξιτς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε το κερδισμένο πέναλτι, ένα ωραίο σουτ που εξουδετέρωσε ο Κόβατς και γενικώς μία πολύ καλή εικόνα. Το ίδιο ισχύει και τον Στάικο όπως και για τον Τόμας που ταλαιπώρησαν τους αντιπάλους τους στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση αντίστοιχα. Από την πλευρά του Βόλου, ο Ασεχνούν έκανε αρκετά καλό παιχνίδι καθώς ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου και το ίδιο ισχύει και για τον Κόμπα.

Αδύναμος κρίκος: Άγγελος Οικονόμου. Ο 28χρονος χαφ μπήκε στο παιχνίδι στο 76' προκειμένου να δώσει φρεσκάδα αλλά και καθαρό μυαλό. Ο τρόπος που έπεσε πάνω στον Μύγα για το πέναλτι ήταν επιπόλαιος και στέρησε από την ομάδα του τη νίκη.

Η γκάφα: Θα έμπαινε το πέναλτι του 48ου λεπτού από τον Σιέλη πάνω στον Άλεξιτς, όμως θα μπει του Οικονόμου στον Μύγα για τον παραπάνω λόγο.

Το «στραγάλι»: Ο Ανδριανός χρειάστηκε το VAR στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις πέναλτι για να λάβει τη σωστή απόφαση. Μόνο σε αυτή του Πανσερραϊκού και του Άλεξιτς κράτησε την απόφαση του που ήταν παράβαση. Δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ένταση αλλά μοίρασε κάρτες και προσπάθησε να το κρατήσει σε ισορροπία.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Ο Πανσερραϊκός άγγιξε μία πολύ σημαντική νίκη που τον άφηνε αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη όμως ο Βόλος εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι οι Σερραίοι δέχονται γκολ στο τέλος και πήραν έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής από Δευτέρα, λέει ο Καλλιάνος

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές ο Δημήτρης Τσιόδρας

Τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό 43χρονος κυνηγός στη Φλώρινα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης