H ΕΟΚ κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος και τον Γιαννακόπουλο για εξηγήσεις

H ΕΟΚ κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος και τον Γιαννακόπουλο για εξηγήσεις

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της EOK κάλεσε σε απολογία όλο το Δ.Σ. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να δώσει εξηγήσεις για όσα ανάρτησε στον λογαριασμό του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 

giannako
Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αντέδρασε μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, καλώντας τον να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα ανέφερε στον λογαριασμό του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο δικαστής κάλεσε όλο το Δ.Σ. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με μία σειρά από stories στο Instagram, σχολίασε τη διαιτησία αναγράφοντας #EOKMAFIA και λέγοντας «Δίποντα μετράνε τρίποντα, δεν σε αφήνουν να κάνεις challenge για να το δεις. Δεν βλέπεις κανένας τι γίνεται τίποτα, ΕΟΚ δεν υπάρχει»;

Την επομένη του αγώνα αναφέρθηκε ξανά στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ τι γίνεται; Όλα καλά; Παρατηρητές δεν υπάρχουν; Επειδή οι δυο από τους τρεις είναι γιοι πρώην διαιτητών με δύναμη και η άλλη η αγαπημένη σας; Και όλοι ξέρουμε γιατί είναι η αγαπημένη σας τα τελευταία πολλά χρόνια και την στέλνετε σε κάθε ματς με ενδιαφέρον. Είπαμε αγάπη, σεβασμός, μακριά από την βία και αυτό θα κρατηθεί. Από 'κει και πέρα όμως, είσαστε και εσείς υπεύθυνοι για αυτοί που παρουσιάζετε.

Όπως συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη που κλήθηκε σε απολογία για δυσφήμιση του αθλήματος, η Ομοσπονδία μπήκε στην ίδια διαδικασία με τους «πράσινους» και όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξεταστική για τα Τέμπη: Συγκλόνισε στην Εξεταστική, μάνα που έχασε την κόρη της - «Παρακαλούσαμε να είναι τραυματισμένα και όχι νεκρά»

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Πέθανε η 21χρονη μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Κύπρος: Οργή Τατάρ με τον Βρετανό πρέσβη, που ξεκαθάρισε πως δεν θα αναγνωριστεί ποτέ το ψευδοκράτος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης