Stoiximan Super League 1, ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός 0-2: Τεράστιο διπλό με Μπετανκόρ - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός 0-2: Τεράστιο διπλό με Μπετανκόρ - Δείτε τα γκολ

Με δύο γκολ σε πέντε λεπτά, ο Μπετανκόρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Πανσερραϊκού που ξέφυγε για τα καλά από τα... επικίνδυνα μονοπάτια - Καθηλωμένος στον... βυθό ο «Άγιαξ» που είχε δοκάρι με τον Μπάλαν

6089433
Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ήταν αυτό στους Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό. Και ήταν μεγάλο γιατί ήταν μια μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή. Μια μάχη που κέρδισε και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία οι Σερραίοι. Τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησαν με 2-0, παραμένοντας στην 9η θέση με 21 βαθμούς και αύξησαν την διαφορά τους από τους Ηπειρώτες στους 9 βαθμούς, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να μένει στους 12 και την προτελευταία θέση.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Όσον αφορά τον παίκτη που έκρινε το ματς, αυτός ήταν ο Μπετανκόρ με τον Ισπανό επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να κατακτήσει αυτή την σημαντικότατη νίκη.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου προτίμησε για πρώτη φορά φέτος το 4-4-2. Συγκεκριμένα ο Κλέιμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Σόρια δεξί μπακ, ο Τσαούσης αριστερό και οι Παντελάκης και Εραμούσπε οι δύο στόπερ. Οι Παμλίδης, Τζίνο, Καραχάλιος και Ροσέρο αποτέλεσαν την τετράδα της μεσαίας γραμμής και οι Λεό, Κόντε ήταν οι δύο επιθετικοί.

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε τους Σερραίους με 3-4-2-1. Ο Χόβαν ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Διαμαντή, Μπέργκστρομ και Θυμιάνη να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα. Οι Στάικος και Μορέιρα ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Ντάνκερλουι και Δεληγιαννίδη να έχουν την δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Τέλος πίσω από τον Μπετανκόρ ΄ξταν οι Τόμας και Ουάρντα.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα τα «λιοντάρια» και 0-2 από το 16'
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα και οι φιλοξενούμενοι δύο φορές που βρέθηκαν κοντά στο γκολ το πέτυχαν. Η αρχή έγινε στο 11' όταν ο Στάικος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και ο ανενόχλητος Μπετανκόρ με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα μετά από μακρινή μπαλιά, ο Μπετανκόρ είδε τον Κλέιμαν να έχει βγει χωρίς τον παραμικρό λόγο κοντά στην σέντρα, πήρε το «δώρο» του Ισραηλινού τερματοφύλακα και σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να κάνει το 0-2.

Κλείσιμο
Ένα σκορ που ήταν και σκορ ημιχρόνου, καθώς μέχρι ο Σιδηρόπουλος να σφυρίξει το τέλος, δεν είδαμε απολύτως τίποτα από τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι πάλι με τον Μπετανκόρ απείλησαν στο 31', αλλά το πλασέ του Ισπανού έφυγε για λίγο άουτ.

Ξεκίνημα με ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα
Στο δεύτερο ημίχρονο και με δεδομένο πως ουσιαστικά οι Ηπειρώτες έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν από το ξεκίνημα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασε μια ανάσα από το 1-2 μόλις στο 49' χωρίς να καταφέρει με δύο προσπάθειες να το πετύχει. Αρχικά ο Κόντε έκανε το σουτ με τον Χόβαν να διώχνει, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Τζίνο έκανε το γύρισμα και ο Δεληγιαννίδης πάνω στην γραμμή έσωσε την ομάδα του.

Για ένα μεγάλο διάστημα ο ρυθμός έπεσε καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με άνεση το 2-0. Όλα αυτά μέχρι το 79' λεπτό στο οποίο οι Ηπειρώτες έφτασαν μια ανάσα από το 1-2, με τον Μπάλαν όμως να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Χόβαν. Έξι λεπτά αργότερα ο Άεξιτς βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε ο Κλέιμαν. Αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες στιγμές μέχρι ο Σιδηρόπουλος να σφυρίξει την λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό να παίρνει την σπουδαία αυτή νίκη.

MVP: Ο Πανσερραϊκός πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ και ο Μπετανκόρ πέτυχε και τα δύο γκολ. Ε ποιος άλλος θα ήταν πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα;

Στο ύψος του: Θα βάλουμε τον Δεληγιαννίδη γιατί στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Τζίνο και κράτησε αυτό το 0-2.

Γκάφα: Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία την έκανε ο Κλέιμαν στο 0-2, με τον Ισρηαλινό τερματοφύλακα να έχει βγει χωρίς λόγο πολύ έξω από την περιοχή του, κάτι που πλήρωσε.

Αδύναμος Κρίκος: Και εδώ θα κάνουμε μία εξαίρεση και θα βάλουμε τον Κλέιμαν ο οποίος φέτος έχει κάνει τραγικά λάθη και σήμερα έκανε και πάλι.


Το στραγάλι: Αν η μπάλα δεν τον είχε χτυπήσει στην κοιλιά για να διακόψει για λίγο το ματς, κανείς δεν θα καταλάβαινε πως ο Σιδηρόπουλος ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», κάτι που φυσικά είναι επιτυχία για κάθε διαιτητή.

To ταμείο του Gazzetta: Ο ΠΑΣ Γιάννινα με φοβερό Μπετανκόρ πέτυχε δύο γκολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν ακόμα «τελικό» εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και αυτό το 0-2 το λες και καταστροφικό για τους γηπεδούχους και τεράστιο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια,, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (Κιάκος 60'), Καραχάλιος (Ριένστρα 60'), Τζίνο, Λεό (Τζίμας 46'), Παμλίδης, Ροσέρο (Έφορντ 81'), Κόντε (Μπάλαν 60').

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (Μούργος 89'), Ουάρντα (Πεταυράκης 89'), Ντάνκερλουι (Οικονόμου 81'), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 71').


Ειδήσεις σήμερα:

Μαραθώνια δεύτερη μέρα στην οικία Κασσελάκη στις Σπέτσες - Θέλουν να φύγουν πριν τους προλάβουν οι άνεμοι

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου λίγο πριν το άγριο φονικό στη Χαλκίδα

Νεκρός νεαρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Πάτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης