Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν άνδρα περίπου 30 ετών, σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πάτρα, στην οδό Ελ. Βενιζέλου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Πατρών καθώς και το ΕΚΑΒ πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών.
Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news.gr, αρχικά ο υπαίτιος οδηγός, φέρεται να συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, άγνωστο γιατί έκανε όπισθεν, συγκρούεται με ένα ακόμη ΙΧ και στη συνέχεια «καρφώθηκε» πάνω του ο άτυχος μοτοσυκλετιστής.
Το όχημα του οδηγού του ΙΧ μάλιστα έπεσε πάνω στα κάγκελα του σχολικού συγκροτήματος.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.