Πανσερραϊκός: Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Αμρ Ουάρντα

Πανσερραϊκός: Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Αμρ Ουάρντα

Ο... ιδιόρρυθμος Αμρ Ουάρντα, αφού έμεινε χωρίς ομάδα μετά το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

wardapost
Το ταλέντο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού δεν το έχει αμφισβητήσει κανείς, ωστόσο από την πρώτη στιγμή είχε γίνει αντιληπτό πως το πρόβλημα του είναι ο... επιπόλαιος χαρακτήρας του.

Ο 30χρονος άσος το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με ομάδα του Μαρόκου, αλλά μετά από 15 ημέρες ζήτησε να φύγει επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους. Επέστρεψε στην Κύπρο, για λογαριασμό της Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά δεν πέρασε ποτέ την πύλη του αεροδρομίου καθώς φτάνοντας στο αεροδρόμιο ανακαλύφθηκε πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα... Παράλληλα εμφανίστηκε και μια ομάδα του Ιράν που φέρεται να είχε συμφωνήσει μαζί της! Πραγματικός μύλος με τον Ουάρντα να μένει χωρίς ομάδα και τελικά να συνεχίζει για το επόμενο εξάμηνο στον Πανσερραϊκό

Εκεί όπου θα βρει τον Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ φτάνοντας μαζί στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά αποχώρησε μετά την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «λιονταριών»:

Κλείσιμο
H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα για συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. O 30χρονος ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με τα κόκκινα.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι γεννημένος στις 17/09/1993 στην Αλεξάνδρεια, αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Φάρκο, ομάδα της Αιγυπτιακής Πρέμιερ Λιγκ, περιμένοντας να συνεργαστεί και πάλι, μετά από 2,5 χρόνια με τον Πάμπλο Γκαρσία, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στην θητεία του στον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2021.

Ο Αιγύπτιος αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Κύπρο, αρχικά με τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 41 συμμετοχές, 12 γκολ και 12 ασίστ και στη συνέχεια με τη φανέλα του Απόλλων Λεμεσού με 19 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.

Νωρίτερα έχει αγωνιστεί τρεις φορές στον ΠΑΟΚ, στον Βόλο, στην ΑΕΛ, στον Ατρόμητο, στον Παναιτωλικό έχοντας 184 συμμετοχές, 38 γκολ και 28 ασίστ στην Σούπερ Λιγκ, όπως επίσης και στις Αιγυπτιακές Αλ Αχλί και Ιτιχάντ.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, έχοντας 30 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεραπετρίτης για τη ροζ σημαία: Στον σκληρό πυρήνα του κράτους τα σύμβολα πρέπει να είναι ακέραια και ουδέτερα

Στο 2,5% η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2024, εκτιμά η ΤτΕ - Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις

Ισοδύναμη με ποσότητα για μέθη πριν από χειρουργείο η κεταμίνη που «τελείωσε» τον Μάθιου Πέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης