Αμρ Ουάρντα: Προς απέλαση από την Κύπρο

Αμρ Ουάρντα: Προς απέλαση από την Κύπρο

Ο Αμρ Ουάρντα ταξίδεψε στην Κύπρο για να υπογράψει στη Δόξα Κατωκοπιάς, όμως οι Αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα - Προς απέλαση ο Αιγύπτιος καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα

Warda
Για μια ακόμη φορά ο Αμρ Ουάρντα πρωταγωνιστεί σε ένα... εξωαγωνιστικό σίριαλ. Ο άλλοτε εξτρέμ των Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΕΛ και Βόλου στις 12 Αυγούστου ανακοινώθηκε από την Ράτζα Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο, όμως μετά από λίγες ημέρες εξαφανίστηκε.

Εθέαθη σε μπαρ της περιοχής, λίγες ώρες αργότερα υπήρξε φωτογραφία από κρεβάτι νοσοκομείου και εν τέλει ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του, καθώς επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Το νεότερο «επεισόδιο» είναι πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Δόξας Κατωκοπιάς, οι Κύπριοι έστειλαν ιδιωτικό τζετ για να τον πάει στη Λάρνακα, όμως στο αεροδρόμιο τον σταμάτησε η αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (27/8). Οι Αρχές της Κύπρου εντόπισαν πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο ο Ουάρντα παραμένει εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να απελαθεί και η μεταγραφή του είναι στον «αέρα».

Κλείσιμο
Κι η υπόθεση του δεν είναι καθόλου απλή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουάρντα κατηγορείται για «παραποίηση εγγράφων» γεγονός που αν αποδειχθεί τότε η απέλαση του θεωρείται δεδομένη.

Βέβαια ο Αιγύπτιος φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα του Ιράν και το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να ταξιδέψει για τη χώρα της Ασίας μετά από αυτό που έχει γίνει στην Κύπρο.

Πηγή φωτογραφίας: balla.com.cy


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται αξιολόγηση και από τους πολίτες στο Δημόσιο μέσω πλατφόρμας σαν το Tripadvisor


Νέα ανάρτηση Κασσελάκη: Είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκρισή σας


Η Κλέλια Ανδριολάτου κολυμπά σχεδόν γυμνή στη Λίμνη Δόξας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης