Euro 2024: Ανησυχία στην UEFA για την ασφάλεια της διοργάνωσης μετά τη φάρσα στην κλήρωση

Euro 2024: Ανησυχία στην UEFA για την ασφάλεια της διοργάνωσης μετά τη φάρσα στην κλήρωση

Τα αποτελέσματα της έρευνας για την απίστευτη... φάρσα με τους ήχους ερωτικής ταινίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων του Euro 2024 έκαναν τους ανθρώπους της UEFA να χάσουν τον ύπνο τους

28011929
Στις 2 Δεκεμβρίου στο Αμβούργο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομιλων της τελικής φάσης του Euro 2024 που θα φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας.

Η εκδήλωση όμως επισκιάστηκε από το απίστευτο περιστατικό που προκάλεσε αμηχανία σε όλη την αίθουσα όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται τα ηχεία (και να μεταφέρονται σε όλο τον κόσμο μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης) ήχοι από ερωτική ταινία!



Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο απόσπασμα έγινε viral σε χρόνο dt, μ' έναν Άγγλο φαρσέρ να αναλαμβάνει την ευθύνη.



Πέραν από το αστείο της υπόθεσης, το συγκεκριμένο περιστατικό, προκάλεσε προβληματισμό στην UEFA για τα θέματα ασφαλείας της διοργάνωσης και η αλήθεια είναι πως έγινε ακόμη πιο έντονος μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την εισαγγελία του Αμβούργου.

Όπως αποδείχθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου όπου διεξήχθη η κλήρωση, οι δύο «δράστες» αποπειράθηκαν να εισέλθουν δύο φορές από την κεντρική είσοδο, αλλά κατάφεραν να μπουν από την είσοδο που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία!

Το σοκαριστικό είναι ότι όχι μόνο μπήκαν χωρίς να τους ελέγξει κανείς στην αίθουσα όπου διεξήχθη η κλήρωση, αλλά έβαλαν με την άνεση τους ένα καρτοτηλέφωνο στη βάση του μικροφώνου (που χρησιμοποιούσε ο Δανός παλαίμαχος άσος Μπρίαν Λάουντρουπ) και το ενεργοποίησαν όταν ήταν η δική του σειρά για να μιλήσει.

Μάλιστα οι κάμερες δείχνουν τους δύο δράστες να ενεργοποιούν το τηλέφωνο μέσα από το χώρο της εκδήλωσης στον οποίο είχαν επιστρέψει μετά την... πρωινή τους επίσκεψη, χρησιμοποιώντας και πάλι την είσοδο της τροφοδοσίας!

Οι γερμανικές αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ταυτοποιήσουν τους δράστες παρόλο που όπως φαίνεται από τις κάμερες δεν είναι μεταμφιεσμένοι.

Όλο αυτό το σκηνικό όμως έχει προκαλέσει πανικό στην UEFA κι όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ στις επαφές που είχαν με τη γερμανική ομοσπονδία κατέστησαν σαφές πως θα πρέπει όλοι από δω και πέρα να είναι πιο προσεκτικοί.

«Όπως κρύφτηκε με τέτοια ευκολία ένα κινητό τηλέφωνο, θα μπορούσαν να είχαν κρύψει κάτι πολύ πιο επικίνδυνο», ανέφεραν χαρακτηριστικά...

Ειδήσεις σήμερα:

Με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών η βόμβα στον Πειραιά - Ψάχνουν τον στόχο

Taste Atlas: Διέπρεψε η ελληνική κουζίνα - Δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο


«Έκανα μ... πρέπει να χτύπησα αστυνομικό» είπε ο 18χρονος στον αδελφό του αφού έριξε τη φωτοβολίδα στου Ρέντη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης