Έγινε πατέρας ο Λούκα Ντόντσιτς - Γέννησε η κούκλα σύντροφός του - Δείτε φωτογραφίες

Έγινε πατέρας ο Λούκα Ντόντσιτς - Γέννησε η κούκλα σύντροφός του - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σλοβένος σταρ του NBA και η Άνα Μαρία Γκόλτες έγιναν γονείς της Γκαμπριέλα - Η σχέση ζωής του ζευγαριού που ξεκίνησε από το δημοτικό

dondits
Στο κλαμπ των πατεράδων μπήκε πριν από λίγες ώρες ο Λούκα Ντόντσιτς. 

Ο 24χρονος Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς και πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και η σύντροφος του Άνα Μαρία Γκόλτες, υποδέχθηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την Γκαμπριέλα. 



Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε πριν από λίγους μήνες ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του μωρού και έγραψε ότι το όνομα της θα είναι Γκαμπριέλα. 



Η Άνα  Μαρία Γκολτές και ο Λούκα Ντόντσιτς είναι μαζί από τον καιρό που πήγαιναν στο δημοτικό στη Σλοβενία στην ηλικία των 12 ετών! Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στον κόσμο και εκείνη ακολουθεί καριέρα μοντέλου αλλά τώρα θα κάνει ένα break για να μεγαλώσει την κόρη τους. 

ana_maria_9
ana_maria_17
ana_maria_2
ana_maria_12
ana_maria_7
dondits_2
Κλείσιμο


Ο Λούκα που είναι γεννημένος το 1999 και η ένα χρόνο μεγαλύτερη σύντροφός του ζουν μόνιμα στο Ντάλας, όπου παίζει εκείνος από το 2018 ενώ τα καλοκαίρια έρχονται στην Σλοβενία και στην Ελλάδα για διακοπές. 

Οι δύο τους αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα αφού τόσο το 2020 όσο και το 2021 επισκέφτηκαν τη Μύκονο ενώ έχουν ταξιδέψει και στην Σαντορίνη. 

ana_maria_4
abna_maria_5
ana_maria_6
ana_maria_10
ana_maria_14
anna_maria_1


Η κούκλα Άνα Μαρία έχει δουλέψει για το Immortal Model Management και το Campbell Models. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε ηλικία 12 ετών αλλά ήταν σε φιλικό επίπεδο. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το 2016. 

ana_maria_8
ana_maria_15
ana_maria_18
ana_maria_3


Εκείνος ήταν ήδη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη παράλληλα με το μόντελινγκ σπούπαζε στο πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα. 

don


Το 2018 είχαν χωρίσει για πολύ λίγο καιρό όταν ο Ντόντσιτς μετακόμισε στην Αμερική αλλά ενώθηκαν ξανά και από τότε μένουν μόνιμα στις ΗΠΑ μαζί με τα δύο σκυλιά τους και πλέον μαζί με την κορούλα τους. 




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ο Πόρος θα γίνει το τρίτο ελληνικό «πράσινο» νησί με ηλεκτρικά πλοιάρια να μεταφέρουν τους επισκέπτες

Επιμένει ο Σούνακ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα - «Ζήτημα νόμου η παραμονή τους στο Λονδίνο»


Τραγωδία στη Μεσσηνία - Νεκρή 41χρονη σε τροχαίο, πήγαινε το παιδί της στο σχολείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης