Champions League: Μαγική βραδιά με 31 γκολ και ματσάρες - Προκρίθηκαν στους 16 Άρσεναλ, Αϊντχόφεν - Δείτε όλα τα γκολ

Champions League: Μαγική βραδιά με 31 γκολ και ματσάρες - Προκρίθηκαν στους 16 Άρσεναλ, Αϊντχόφεν - Δείτε όλα τα γκολ

Η 5η αγωνιστική των ομίλων ήταν και η πιο παραγωγική - Τα αποτελέσματα: Ρεάλ-Νάπολι 4-2, Μπενφίκα-Ίντερ 3-3, Άρσεναλ-Λανς 6-0, Μπάγερν-Κοπεγχάγη 0-0, Μπράγκα-Ουνιόν 1-1, Σοσιεδάδ-Σάλτσμπουργκ 0-0

real-madrid-m
Το Champions League μπορεί να ετοιμάζεται να αλλάξει φορμάτ (από τη φάση των ομίλων στο ενιαίο πρωτάθλημα από του χρόνου), αλλά κάτι βράδια σαν το σημερινό είναι που θα μας θυμίζουν τον λόγο για τον οποίο αγαπήσαμε (και θα εξακολουθούμε να αγαπάμε) τη συγκεκριμένη διοργάνωση...

Τριάντα ένα γκολ, σε ματς που όταν τα έβλεπες πριν από την έναρξη τους δεν σου... γέμιζαν το μάτι. Κι όμως η σημερινή βραδιά ήταν η παραγωγικότερη μέχρι στιγμής και οι 10 ομάδες (Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Λειψία, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ) που είχαν εξασφαλίσει τις θέσεις τους στους 16 του CL από το βράδυ της Τρίτης, έγιναν πλέον 12 καθώς στην παρέα προστέθηκαν και οι  Άρσεναλ, Αϊντχόφεν... 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbnh6aj9kw9)


Κλείσιμο
Επίσης τα 31 γκολ αποκτούν μεγαλύτερη σημασία καθώς η Μπάγερν έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Κοπεγχάγη (μετά από 17 σερί αγώνες δεν πέτυχε γκολ εντός έδρας), ενώ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ, δύο άκρως επιθετικές ομάδες έμειναν στο 0-0... Πάμε όμως να δούμε τι έγινε σε όλους τους αγώνες.

1ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου-Κοπεγχάγη 0-0

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbnlh0t5sq1)


Οι συγκινήσεις και το δράμα εξαντλήθηκαν στο πρώτο ματς του 1ου ομίλου, στο συγκλονιστικό 3-3 ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπάγερν και Κοπεγχάγη δεν ακολούθησαν το παράδειγμά τους και αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Μόναχο, βάζοντας έτσι... φωτιά στο γκρουπ και στα σενάρια πρόκρισης.

Οι Βαυαροί έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «16», όμως στην τελευταία αγωνιστική οι Άγγλοι, οι Τούρκοι και οι Δανοί θα τα δώσουν όλα για να τους ακολουθήσουν στα νοκ-άουτ του Champions League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι αυτοί που... ανακουφίστηκαν από το αποτέλεσμα στην «Allianz Arena», αφού αν οι φιλοξενούμενοι νικούσαν, τότε η ομάδα του Τεν Χαγκ θα έλεγε «αντίο» στην πρόκριση.

Στα του ματς, το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τις δύο αντιπάλους να έχουν αμφότερες τις στιγμές τους. Ο Μίλερ ήταν αυτός που απείλησε στο 27' για την Μπάγερν, με την Κοπεγχάγη να απαντά στην εξέλιξη της φάσης με τον Μπάρτζι.

Οι Δανοί προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι στο τέλος, όμως στο 87ο λεπτό ο Νόιερ με ασύλληπτη διπλή επέμβαση σταμάτησε τον Ελιονούσι και κράτησε το μηδέν.

Τα πάντα θα μπορούσαν βέβαια να αλλάξουν στο τέλος. Το VAR κάλεσε τη Στεφανί Φραπάρ να ελέγξει το ενδεχόμενο πέναλτι υπέρ της Μπάγερν για χέρι, όμως η Γαλλίδα ρέφερι αποφάσισε μετά από on-field review πως δεν υπάρχει παράβαση και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 (29΄,62΄ Ζίγιες, 71΄ Ακτούρκογλου - 11΄ Γκαρνάτσο, 18΄ Φερνάντες, 55΄ ΜακΤομινέϊ)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbkqfg0us41)


2ος όμιλος
Άρσεναλ-Λανς 6-0 (13΄ Χάβερτς, 21΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς, 24΄ Σάκα, 28΄ Μαρτινέλι, 45΄+1 Όντεγκααρντ, 86΄ πεν. Ζορζίνιο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbnb2sm9g6x)

Η Άρσεναλ επέστρεψε στους «16» του Champions League μετά από μια εξαετία! Οι Κανονιέρηδες συνέτριψαν τη Λανς στο Λονδίνο με 6-0 και «κλείδωσαν» την πρωτιά του 2ου Ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και... πήραν μαζί τους τη δεύτερη Αϊντχόφεν. Η PSV με τη μεγάλη της ανατροπή στην Ανδαλουσία έφτασε τους οκτώ βαθμούς και είναι στο +3 από τους Γάλλους, με τους Ολλανδούς να υπερέχουν σε πιθανή ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η τρίτη θέση στην αναμέτρηση των Λανσουά με τη Σεβίλλη.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έστησε... πάρτι στο πρώτο μέρος στο «Emirates», καθώς πέτυχε πέντε γκολ, με τα τέσσερα πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13'. O Tομιγιάσου έβγαλε τη σέντρα, ο Σαμέντ δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ζεσούς πήρε την κεφαλιά και έδωσε ασίστ στον Χάβερτς, ο οποίος με τελείωμα μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 21' μετά από ενέργεια του Σακά η μπάλα έφτασε στον Ζεσούς, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή ντρίμπλα στον Ντανσό και με πλασέ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους Κανονιέρηδες. Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρτινέλι πλάσαρε, ο τερματοφύλακας της Λανς απέκρουσε, ο Σακά πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και στο 27' ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 45' Ο Τομιγιάσου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Όντεγκααρντ με βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 86' ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Έξι γκολ με έξι διαφορετικούς σκόρερ για την Άρσεναλ.

Άρσεναλ: Ραγιά, Τομιγιάσου (46’ Γουάιτ), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (46’ Κίβιορ), Ράις (75’ Ζορζίνιο), Όντεγκααρντ, Χάβερτς, Σακά (66’ Νέλσον), Μαρτινέλι, Ζεσούς (82' Eνκετιά)

Λανς: Σαμπά, Ντάνσο, Μεδίνα (46’ Τόμασον), Γκραντίτ (62’ Χουσάνοβ), Σαμέντ (46’ Ελ Αϊναουί), Αϊνταρά, Μεντί (76’ Περέιρα Ντα Κοστα), Φρανκόφσκι, Φουλζινί, Σοτοκά (46’ Μασάδο), Γουαχί.

Σεβίλη-Αϊντχόφεν 2-3 (24΄ Ράμος, 47΄ Εν Νεσίρι - 68΄ Σαϊμπαρί, 82΄ αυτ. Γκούντελι, 90΄+2 Πέπι)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbkovzmb3pt)


3ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 4-2 (11΄ Ροντρίγο, 22΄ Μπέλινγχαμ, 84΄ Πας, 90΄+4 Χοσέλου - 9΄ Σιμεόνε, 47΄ Ανγκισά)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbnb2sw9ok1)

Τι κι αν χάνει συνεχώς παίκτες με τραυματισμό; Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδεικνύεται... Λερναία Ύδρα και, με νέο ήρωα τον 19χρονο Νίκο Πας, νίκησε 4-2 τη Νάπολι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», έκανε το «5 στα 5» και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο.

Παίζει με την φωτιά η πρωταθλήτρια Ιταλίας, αφού δεν εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» και χρειάζεται τουλάχιστον μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική με την Μπράγκα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για να ακολουθήσει την Βασίλισσα στα νοκ άουτ.

Με τον Λούκα Μόντριτς να προστίθεται στο... βασιλικό νοσοκομείο (Κουρτουά, Κέπα, Μιλιτάο, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Γκιουλέρ, Βινίσιους Ζούνιορ), ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε θέση βασικού στον Ντάνι Θεμπάγιος και στον επιστρέφοντα από τραυματισμό Μπραΐμ Ντίαθ.

Χωρίς τους τραυματίες Μάριο Ρουΐ, Γιέσπερ Λίντστρεμ και Ματίας Ολιβέρα, ο Βάλτερ Ματσάρι επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Βίκτορ Οσίμεν στην κορυφή της επίθεσης, με τον τερματοφύλακας Αλεξ Μερέτ να επιστρέφει ύστερα από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν.

Πρώτη με ήρωα τον 19χρονο Πας
Χωρίς άγχος η Ρεάλ, αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και ήθελε έναν βαθμό για την πρωτιά, μπήκε δυνατά και ψάχνοντας το γκολ, το οποίο όμως βρήκε πρώτη η Νάπολι και, μάλιστα, με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να πλασάρει εύστοχα από κοντά μόλις στο ένατο λεπτό (η μπάλα πέρασε την γραμμή, παρά την ηρωική προσπάθεια του Αντρέι Λούνιν), κάνοντας περήφανο τον πατέρα του (και... μισητό εχθρό της Ρεάλ λόγω Ατλέτικο), Ντιέγκο.

Η χαρά των Παρτενοπέι κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, όσα χρειάστηκε δηλαδή ο Ροντρίγκο για να κινηθεί πολύ ωραία με την μπάλα στα πόδια για να νικήσει τον Μερέτ με καταπληκτικό curler, χάρη στο οποίο έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του στη διοργάνωση, με 18 γκολ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή με εξαιρετική κεφαλιά του Τζουντ Μπέλινγκχαμ ύστερα από σέντρα - διαβήτη του Νταβίντ Αλάμπα (22’), με τον Άγγλο να φτάνει συνολικά τα 15 γκολ (!) και να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ που σκοράρει και στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στο Champions League.

Η Νάπολι δεν το έβαλε κάτω, πίεσε για την ισοφάριση, η Ρεάλ έχασε ευκαιρίες με τον (εξαιρετικό) Μπραΐμ Ντίαθ για το 3-1 και o Αντρέ - Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά, με «κεραυνό» από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα (47’).

Ευκαιρίες για τρίτο γκολ εκατέρωθεν, ορθά ακυρωθέν τέρμα του Οσίμεν, τρομερή απόκρουση του Μερέτ σε κεφαλιά του Αντόνιο Ρούντιγκερ, τρεις σούπερ ευκαιρίες με Χοσέλου (2) και Μπέλινγκχαμ και, εν τέλει, το 3-2 από τον παίκτη που σχεδόν κανείς δεν περίμενε.

Ο 19χρονος, Αργεντινός πολλά υποσχόμενος Νίκο Πας, ο οποίος πήρε την θέση του Μπραΐμ Ντίαθ όταν αυτός ένιωσε ενοχλήσεις, έπιασε συρτό σουτ από μακριά, ο Μερέτ αιφνιδιάστηκε και είδε την Ρεάλ με το γκολ του πιτσιρικά να σφραγίζει την πρωτιά με το παρθενικό του γκολ με την πρώτη ομάδα (84’).

Οι Μερένγκες, μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αφού μετά από ιδανική αντεπίθεση και καταπληκτική πάσα του Μπέλινγκχαμ (τι κάνει ο άνθρωπος;), ο Χοσέλου από κοντά διαμόρφωσε το 4-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν - Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί (87’ Νάτσο) - Βαλβέρδε, Κρόος, Ντάνι Θεμπάγιος (57’ Χοσέλου) - Μπέλινγκχαμ - Μπραΐμ Ντίαθ (65’ λ. τρ. Νίκο Πας), Ροντρίγκο (87’ Λούκας Βάθκεθ).

Νάπολι (Βάλτερ Ματσάρι): Μερέτ - Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Νάταν, Ζουάν Ζεσούς (87’ Τζανόλι) - Ανγκισά, Λομπότκα (87’ Ρασπαντόρι), Ζιελίνσκι (65’ λ. τρ. Ελμάς) - Πολιτάνο (78’ Καγιούστε), Σιμεόνε (46’ Οσίμεν), Κβαρατσχέλια.


Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1-1 (51΄ Τζαλό - 42΄ Γκόσενς)  

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbnwiqpocjl)


Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την καταρρακτώδη βροχή και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ειδικά των γηπεδούχων, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη στη Νάπολη για να αποκλείσουν την ιταλική ομάδα και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν νίκη επί της Ρεάλ στο Βερολίνο και ήττα της Μπράγκα για να συνεχίσουν στο Europa League.

Ανώτεροι οι Πορτογάλοι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά τους... κόπηκαν τα πόδια με την αποβολή του Σικού Νιακατέ (30’), με τους Γερμανούς μάλιστα να ανοίγουν το σκορ με τελείωμα του Ρόμπιν Γκόσενς μέσα από την περιοχή (42’).

Παρ’ ότι προηγήθηκε και είχε παίκτη παραπάνω, η ομάδα του Νέναντ Μπιέλιτσα (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο) πλήρωσε και πάλι αμυντικά της λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Άλβαρο Τζαλό για να ισοφαρίσει (51’), χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Μπράγκα (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους - Βίκτορ Γκόμεθ (81’ Γιοσαφάτ Μέντες), Φόντε, Νιακατέ, Μπόρχα - Ζοάο Μουτίνιο, Βίτορ Καρβάλιο (36’ Σαατσί) - Τζαλό (81’ Ρόζερ Φερνάντες), Σαλασάρ (81’ Αντρέ Όρτα), Ρ. Όρτα - Μπάνζα (68’ Αμπέλ Ρουίθ).

Ουνιόν Βερολίνου (Νέναντ Μπιέλιτσα): Ρόνοβ - Γιουράνοβιτς, Κνόχε, Λέιτε, Ρουσιγιόν - Κεντίρα (78’ Άαρονσον) - Φόλαντ, Τουσάρ (62’ Χάμπερερ), Λαϊντουνί (78’ Κραλ), Γκόσενς - Μπέρενς (62’ Φοφανά).

4ος όμιλος
Μπενφίκα-Ίντερ 3-3 (5΄, 13΄, 34΄ Ζοάο Μάριο - 52΄ Αρναούτοβιτς, 58΄ Φρατέζι, 72΄ πεν. Σάντσες)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbnyeb2tu1l)


Η Ίντερ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην Πορτογαλία, βρέθηκε πίσω με 3-0 από την Μπενφίκα, ωστόσο επέστρεψε, πήρε την ισοπαλία και με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο κόντρα στη Σοσιεδάδ θα πάρει την πρωτιά στον 4ο όμιλο. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στο κόλπο της 3ης θέσης, μιας και τώρα θέλουν νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά στην Αυστρία απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ζοάο Μάριο πέτυχε το 1-0, ενώ στο 13' ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0. Χατ τρικ από τον 30χρονο φορ, μιας και στο 33' πέτυχε το 3-0. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, η Ίντερ αντέδρασε κι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αρναούτοβιτς στο 51' πέτυχε το 3-1, στο 58' ο Φρατέζι με υπέροχο πλασέ σημείωσε το 3-2 και στο 72ο λεπτό ο Σάντσες από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 3-3. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Πορτογάλοι, αφού αποβλήθηκε ο Αντόνιο Σίλβα στο 86΄.

Μπενφίκα: Τρουμπίν, Αουρσνες, Σίλβα, Οταμέντι, Μοράτο, Φλορεντίνο (79′ Κοκτσού), Ζοάο Νέβες, Ντι Μαρία (89′ Αραούχο), Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο (90′ Τσικίνιο) Τένγκστεντ (79′ Μούσα).

Ιντερ: Αουντέρο, Μπίσεκ, Ντε Φράι (77′ Ντιμάρκο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν (68′ Κουαδράδο), Φρατέζι, Ασλάνι, Κλάασεν (68′ Μπαρέλα), Αουγκούστο, Σάντσες (79′ Λαουτάρο), Αρναούτοβιτς (68′ Τουράμ).


Σοσιεδάδ-Σάλτσμπουργκ 0-0 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbn800qw7yp)
 
Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ματς της Σοσιεδάδ με τη Ζάλτσμπουργκ στην Ισπανία. Ετσι, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τεράστιο βήμα για την πρωτιά.

Για να παραμείνουν στην κορυφή δεν πρέπει να χάσουν στην τελευταία αγωνιστική από την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι Αυστριακοί έχουν το πάνω χέρι για την 3η θέση, αφού ακόμα και με ήττα (με διαφορά μέχρι 2 γκολ) παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League.

Η Σοσιεδάδ είχε το πάνω χέρι, δημιούργησε φάσεις με Οϊαρθάμπαλ και Ζακαριάν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα καθώς ο τερματοφύλακας των Αυστριακών Σλάγκε είχε κατεβάσει τα ρολά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Γαλατασαράι (Τουρκία) - Κοπεγχάγη (Δανία) 2-2

Μπάγερν (Γερμανία) - Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 4-3

2η αγωνιστική
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατασαράι 2-3 (17', 67' Χόιλουντ - 23' Ζαχά, 71' Ακτούρκογλου, 82' Ικάρντι)
Κοπεγχάγη - Μπάγερν Μονάχου 1-2 (53' Λεράγκερ - 67' Μουσιάλα, 83' Τελ)

3η αγωνιστική
Γαλατασαράι-Μπάγερν Μονάχου 1-3 (30΄ πέν. Ικάρντι - 8΄ Κομάν, 73΄ Κέιν, 79΄ Μουσιάλα)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0(72΄ Μαγκουάιρ)

4η αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Γαλατασαράι 2-1 (80΄, 86΄ Κέιν - 90΄+3 Μπακαμπού)
Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3 (45΄ Ελιουνούσι, 45΄+9 πεν. Γκονσάλβες, 83΄ Λεράγκερ, 88΄ Μπάρτζι - 2΄, 28΄ Χόιλουντ, 69΄ πεν. Φερνάντες)

5η αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Κοπεγχάγη 0-0
Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 (29΄,62΄ Ζίγιες, 71΄ Ακτούρκογλου - 11΄ Γκαρνάτσο, 18΄ Φερνάντες, 55΄ ΜακΤομινέϊ)

Η βαθμολογία
Μπάγερν Μονάχου 13
Κοπεγχάγη 5
Γαλατασαράι 5
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Σεβίλη (Ισπανία) - Λανς (Γαλλία) 1-1

Άρσεναλ (Αγγλία) - Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 4-0

2η αγωνιστική
Λανς - Άρσεναλ (25' Τόμασον, 69' Ουαχί - 14' Ζεσούς)
Αϊντχόφεν - Σεβίλη 1-2 (86' πεν. Ντε Γιονκ - 68' Γκούντελι, 87' Εν Νεσίρι)

3η αγωνιστική
Σεβίλη-Άρσεναλ 1-2 (58΄ Γκούντελι - 45΄+4΄ Μαρτινέλι, 53΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς)
Λανς-Αϊντχόφεν 1-1 (65΄ Ουαχί - 55΄ Μπακαγιόκο)

4η αγωνιστική
Άρσεναλ-Σεβίλη 2-0 (29΄ Τροσάρ, 64΄ Σάκα)
Αϊντχόφεν-Λανς 1-0 (12΄ Ντε Γιονγκ)

5η αγωνιστική
Άρσεναλ-Λανς 6-0 (13΄ Χάβερτς, 21΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς, 24΄ Σάκα, 28΄ Μαρτινέλι, 45΄+1 Όντεγκααρντ, 86΄ πεν. Ζορζίνιο
Σεβίλη-Αϊντχόφεν 2-3 (24΄ Ράμος, 47΄ Εν Νεσίρι - 68΄ Σαϊμπαρί, 82΄ αυτ. Γκούντελι, 90΄+2 Πέπι)

Η βαθμολογία

Άρσεναλ 12
Αϊντχόφεν 8
Λανς 5
Σεβίλη 2

3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Ρεάλ Μ. (Ισπανία) - Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) 1-0

Μπράγκα (Πορτογαλία) - Νάπολι (Ιταλία) 1-2

2η αγωνιστική
Ουνιόν Βερολίνου - Μπράγκα 2-3 (30΄,37΄ Μπέκερ - 41΄ Νιακατέ, 51΄ Μπρούμα, 90+4΄ Αντρέ Κάστρο)
Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3  (19' Όστιγκαρντ, 54' πεν. Ζιελίνσκι - 27' Βινίσιους, 34' Μπέλιγχαμ, 78' αυτ. Μέρετ)


3η αγωνιστική
Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (63΄ Ντζαλό - 16΄ Ροντρίγο, 61΄ Μπέλινχαμ)
Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1 (65΄ Ρασπαντόρι)

4η αγωνιστική
Νάπολι-Ουνιόν Βερολίνου 1-1 (39΄ Πολιτάνο - 52΄ Φοφανά)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα 3-0 (27΄ Ντίαθ, 58΄ Βινίσιους, 61΄ Ροντρίγο)

5η αγωνιστική
Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 4-2 (11΄ Ροντρίγο, 22΄ Μπέλινγχαμ, 84΄ Πας, 90΄+4 Χοσέλου - 9΄ Σιμεόνε, 47΄ Ανγκισά)
Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1-1 (51΄ Τζαλό - 42΄ Γκόσενς) 

Η βαθμολογία
Ρεάλ Μαδρίτης 15
Νάπολι 7
Μπράγκα 4
Ουνιόν Βερολίνου 2


4ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Μπενφίκα (Πορτογαλία) - Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-2
Σοσιεδάδ (Ισπανία) - Ίντερ (Ιταλία) 1-1

2η αγωνιστική
Σάλτσμπουργκ - Σοσιεδάδ 0-2 (7΄ Ογιαρθάμπαλ, 27΄ Μέντεθ)
Ίντερ - Μπενφίκα 1-0 (62' Τουράμ)

3η αγωνιστική
Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1 (19΄ Σάντσες, 64΄ πέν. Τσαλχάνογλου - 57΄ Γκλουκ)
Μπενφίκα-Σοσιεδάδ 0-1 (63΄ Μέντες)

4η αγωνιστική
Σοσιεδάδ-Μπενφίκα 3-1 (6΄ Μερίνο, 11΄ Ογιαρθάμπαλ, 21΄ Μπαρενετσέα - 50΄ Ράφα Σίλβα)
Σάλτσμπουργκ-Ίντερ 0-1 (86΄ πεν. Μαρτίνες)

5η αγωνιστική
Μπενφίκα-Ίντερ 3-3 (5΄, 13΄, 34΄ Ζοάο Μάριο - 52΄ Αρναούτοβιτς, 58΄ Φρατέζι, 72΄ πεν. Σάντσες)
Σοσιεδάδ-Σάλτσμπουργκ 0-0 

Η βαθμολογία
Σοσιεδάδ 11
Ίντερ 11
Σάλτσμπουργκ 4

Μπενφίκα 1

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στους αγώνες που διεξήχθησαν την Τρίτη 28/11
5ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Φέγενορντ (Ολλανδία) - Σέλτικ (Σκωτία) 2-0 (45΄+2 Στενγκς, 76΄ Γιάχανμπακς)
Λάτσιο (Ιταλία) - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-1 (90΄+5 Προβεντέλ - 29΄ Μπάριος)

2η αγωνιστική
Ατλέτικο Μαδρίτης - Φέγενορντ 3-2 (14΄, 47΄ Μοράτα, 45΄+4 Γκριεζμάν - 7΄ αυτ. Ερμόσο, 34΄ Χάντσκο)
Σέλτικ - Λάτσιο 1-2 (12΄ Φουρουχάσι - 29΄ Βετσίνο, 90΄+6 Πέδρο)

3η αγωνιστική
Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 (4΄ Φουρουχάσι, 28΄ Πάλμα - 25΄ Γκριεζμάν, 54΄ Μοράτα)
Φέγενορντ-Λάτσιο 3-1 (31΄, 74΄ Χιμένες, 45΄+2 Ζερούκι - 83΄ πεν. Πέδρο)

4η αγωνιστική
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ 6-0 (6΄, 60΄ Γκριεζμάν, 45΄+2΄, 76΄ Μοράτα, 66΄ Λίνο, 85΄ Σαούλ)
Λάτσιο-Φέγενορντ 1-0 (45'+1' Ιμόμπιλε)

5η αγωνιστική
Λάτσιο-Σέλτικ 2-0 (82΄, 85΄ Ιμόμπιλε)
Φέγενορντ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (77΄ Βίφερ - 14΄ αυτ. Χεερτρούιντα, 58΄ Ερμόζο, 81΄ αυτ. Χιμένες)

Η βαθμολογία
Ατλέτικο Μ. 11
Λάτσιο 10
Φέγενορντ 6
Σέλτικ 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) - Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-0 (49΄ πεν. Μπαπέ, 58΄ Χακίμι)
Μίλαν (Ιταλία) - Νιούκαστλ (Αγγλία) 0-0


2η αγωνιστική
Ντόρτμουντ - Μίλαν 0-0
Νιούκαστλ - Παρί Σεν Ζερμέν 4-1  (17΄ Αλμιρόν, 42΄ Μπερν, 50΄ Λονγκσταφ, 90΄+1 Σαρ - 56΄ Ερναντέζ)

3η αγωνιστική
Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλαν 3-0 (32΄ Μπαπέ, 53΄ Κόλο Μουανί, 89΄ Λι Κανγκ)
Νιούκαστλ-Ντόρτμουντ 0-1 (45΄ Ενμέτσα)

4η αγωνιστική
Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ 2-0 (26΄ Φούλκρουγκ, 79΄ Μπραντ)
Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (12΄ Λεάο, 50΄ Ζιρού - 9΄ Σκρίνιαρ)


5η αγωνιστική
Παρί Σεν Ζερμέν-Νιούκαστλ 1-1 (90΄+8΄ πέν. Μπαπέ - 24΄ Ίσακ)
Μίλαν-Ντόρτμουντ 1-3 (37΄ Τσουκουέζε - 10΄ πέν. Ρόις, 59΄ Μπινόε-Γκίτενς, 69΄ Αντεγέμι)

Η βαθμολογία

Ντόρτμουντ 10
Παρί Σεν Ζερμέν 7
Μίλαν 5
Νιούκαστλ 5

7ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) - Λειψία (Γερμανία) 1-3 (33΄ Ελία - 3΄ Σιμακάν, 74΄ Σλάγκερ, 90΄+2 Σέσκο)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-1 (47΄, 60΄ Άλβαρες, 73΄ Ρόδρι - 45΄+2 Μπουκαρί)

2η αγωνιστική
Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (48΄ Οπέντα - 25΄ Φόντεν, 84΄ Άλβαρες, 90΄+2 Ντοκού)
Ερυθρός Αστέρας - Γιούνγκ Μπόις 2-2 (37΄ Εντιαγέ, 89΄ Μπουκαρί - 48΄ Ούγκρινιτς, 60΄ πεν. Ίτεν)

3η αγωνιστική
Λειψία-Ερυθρός Αστέρας 3-1 (12΄ Ράουμ, 59΄ Σίμονς, 84΄ Όλμο - 70΄ Στάμενιτς)
Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (52΄ Ελία - 48΄ Ακάνζι, 67΄ πεν, 86΄ Χάαλαντ, 74΄ Άλβαρες)

4η αγωνιστική
Μάντσεστερ Σίτι-Γιουνγκ Μπόις 3-0 (23΄ πέν., 52΄ Χάαλαντ, 45΄+1΄ Φόντεν)
Ερυθρός Αστέρας-Λειψία 1-2 (82΄ Κανγκά - 8΄ Σίμονς, 77΄ Οπεντά)


5η αγωνιστική
Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία 3-2 (54΄ Χάαλαντ, 70΄ Φόντεν, 87΄ Άλβαρεζ - 13΄, 33΄ Οπεντά)
Γιούνγκ Μπόις-Ερυθρός Αστέρας 2-0 (8΄ αυτ. Νεντέλκοβιτς, 29΄ Μπλουμ)

Η βαθμολογία
Μάντσεστερ Σίτι 15
Λειψία 9
Γιουνγκ Μπόις 4
Ερυθρός Αστέρας 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Αντβέρπ (Βέλγιο) 5-0 (11΄,66΄ Ζοάο Φέλιξ, 19΄ Λεβαντόφσκι, 22΄ αυτ. Μπατάικ, 54΄ Γκάβι)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) - Πόρτο (Πορτογαλία) 1-3 (13΄ Κέλσι - 8΄,15΄ Γκαλένο, 29΄ Ταρεμί)

2η αγωνιστική
Αντβέρπ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3 (3΄ Μούγια, 33΄ Μπαλικβισά - 48΄, 76΄ Σίκαν, 71΄ Ρακίτσκι)
Πόρτο - Μπαρτσελόνα 0-1 (45΄+1 Τόρες)

3η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 (28΄ Τόρες, 36΄ Λόπεθ - 62΄ Σουντάκοφ)
Αντβέρπ-Πόρτο 1-4 (37΄ Γιουσούφ - 46΄, 69΄, 84΄ Εβανίλσον, 54΄ Εουστάκιο)

4η αγωνιστική
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα 1-0 (40΄ Σίκαν)
Πόρτο-Αντβέρπ 2-0 (32΄ πέν. Εβανίλσον, 90΄+1΄ Πέπε)


5η αγωνιστική
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Αντβέρπ 1-0 (12΄ Ματβιλιένκο)
Μπαρτσελόνα-Πόρτο 2-1 (32΄ Κανσέλο, 57΄ Ζοάο Φέλιξ - 30΄ Πεπέ)

Η βαθμολογία
Μπαρτσελόνα 12
Πόρτο 9
Σαχτάρ Ντόνετσκ 9
Αντβέρπ 0

Πηγή:www,gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Σούνακ: Ατυχές γεγονός, δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις με Βρετανία, θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά

Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου


Δείτε βίντεο με σωματοφύλακες ράπερ να χτυπούν άγρια νεαρό που ζήτησε να βγει μαζί του φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης