Βίντεο: Σωματοφύλακες ράπερ χτύπησαν άγρια νεαρό που ζήτησε να βγει μαζί του φωτογραφία

Βίντεο: Σωματοφύλακες ράπερ χτύπησαν άγρια νεαρό που ζήτησε να βγει μαζί του φωτογραφία

«Θέλω όλοι να δουν τι έκαναν αυτοί οι μ… στον γιο μου», είπε η μητέρα μου - Η απάντηση του ράπερ Nardo Wick για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος θαυμαστής

Rapper_Exof
Σωματοφύλακες ενός ράπερ από τη Φλόριντα επιτέθηκαν βάναυσα σε έναν νεαρό θαυμαστή που είχε πλησιάσει τον μουσικό για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Ο νεαρός άνδρας δέχτηκε τόσο άγρια χτυπήματα που έπαθε διάσειση και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 20χρονος George Obregon, βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση μετά τον ανελέητο ξυλοδαρμό έξω από το Club Skye στην Τάμπα, όπου ο ράπερ Nardo Wick είχε εμφανιστεί νωρίτερα το βράδυ τη Δευτέρας.

Ο Obregon πλησίασε τον Wick, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Horace Walls III, και τη συνοδεία του μετά τη συναυλία με την ελπίδα να συναντήσει τον «αγαπημένο του καλλιτέχνη».

Ο Obregon, ο οποίος είχε εισιτήρια VIP για τη συναυλία, δέχτηκε άγρια χτυπήματα από ένα μέλος της συνοδείας του Wick μέχρι που έπεσε αναίσθητος. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι σοκαριστικό. Καθώς ο Obregon ακουμπά σε έναν τοίχο, ένας άνδρας του ρίχνει τουλάχιστον τρεις γροθιές. Ανυπεράσπιστος ο νεαρός πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του στο έδαφος.
Κλείσιμο
«Θέλω όλοι να δουν τι έκαναν αυτοί οι μ… στον γιο μου», δήλωσε τη Δευτέρα η μητέρα του Τζορτζ, Μισέλ Ομπρέγκον. «Σε κανένα σημείο ο γιος μου δεν ήταν επιθετικός, σε κανένα γ... σημείο δεν έκανε κάτι. Το μόνο που ήθελε ήταν μια ηλίθια φωτογραφία με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη! Και αυτό είναι που πήρε! Με πιάνει το στομάχι μου όταν σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί αυτό. Όποιος γνωρίζει τον γιο μου, ξέρει ότι είναι το πιο γλυκό και ευγενικό παιδί. Δεν παίρνει ναρκωτικά, δεν πίνει αλκοόλ, δεν είναι μπλεγμένος σε συμμορίες, τίποτα! Πεθαίνω εδώ και η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ που μου έρχεται εμετός. Δεν μπορώ να ησυχάσω».

Η αστυνομία ζήτησε βοήθεια για την αναγνώριση των δύο υπόπτων. «Δεν είναι σαν να τρέχαμε ή κάτι τέτοιο», δήλωσε στο TMZ ο φίλος του Obregon και μάρτυρας Connor Villa. «Ο Τζορτζ απλά περπατάει προς τον Nardo με το τηλέφωνό του ψηλά και μετά οι τύποι που ήταν γύρω του, δεν τον χτύπησαν στην αρχή. Απλά τον κοίταζαν. Του λέει, μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία; Τότε από το πουθενά, ο τύπος άρχισε να τον χτυπάει».

Το πρακτορείο απέκτησε επίσης φωτογραφίες μιας ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ της Michelle Obregon και της μητέρας του Wick, η οποία είναι και η μάνατζέρ του, στην οποία η πρώτη παρείχε ενημερώσεις για την κατάσταση του George Obregon.

Η αντίδραση του ράπερ
Ο Wick επικοινώνησε με τους Obregons για να τους εκφράσει τη λύπη του. «Δεν συγχωρώ με κανέναν τρόπο αυτό που συνέβη στον θαυμαστή μου Τζορτζ μετά το σόου μου. Εξέφρασα σε αυτόν και στη μαμά του τη λύπη μου πολλές φορές πριν καν αναρτηθεί ή βγει κάτι στο διαδίκτυο».

Ο ράπερ, γνωστός για την επιτυχία του 2021 «Who Want Smoke?» καταδίκασε την επίθεση της συνοδείας του και δήλωσε ότι «δεν μπορεί να ελέγξει τις πράξεις ενός άλλου ενήλικου άνδρα».
Rapper

«Έστειλα στη μαμά του τον αριθμό μου αμέσως τη νύχτα που συνέβη», πρόσθεσε ο Wick. «Είχα κάνει μια ανάρτηση για να μάθω ποιος ήταν πριν μου στείλει μήνυμα η μαμά του. Δεν μπορώ να ελέγξω τις πράξεις ενός άλλου ενήλικου ανθρώπου, δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό και είμαι θυμωμένος που συνέβη. Προσπάθησα να το σταματήσω, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, και αν κάποιος πήρε το μεγαλύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο θυμωμένος ήμουν, αγαπώ και εκτιμώ όλους τους θαυμαστές μου και δεν συγχωρώ αυτό που συνέβη καθόλου».

Εκπρόσωποι του Wick δήλωσαν ότι οι δύο ύποπτοι «δεν είναι η ασφάλειά του ούτε άτομα που συνδέονται άμεσα με τον Nardo».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ισχυροί άνεμοι έριξαν το 12μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από τον Λευκό Οίκο


Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της


Τα αποκαλυπτήρια των «11»: Η ισορροπία με Ομπρέλα και η έκπληξη με Πέρκα - Γιατί απουσιάζει η Αχτσιόγλου;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης