Champions League, Γαλατά-Γιουνάιτεντ 3-3, Σεβίλλη -PSV 2-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Άγγλοι, ολική ανατροπή των Ολλανδών - Δείτε τα γκολ

Champions League, Γαλατά-Γιουνάιτεντ 3-3, Σεβίλλη -PSV 2-3: «Αυτοκτόνησαν» οι Άγγλοι, ολική ανατροπή των Ολλανδών - Δείτε τα γκολ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο 3-1 στο 55' και στο 71' ο Ακτούρκογλου ισοφάρισε για τη Γαλατά - Στον... πάτο οι Άγγλοι - Από 0-2 στο 3-2 η PSV την Σεβίλλη μέσα στην Ισπανία

galata_united
Εξαιρετική στην επίθεση, άθλια στην άμυνα και η πρόκριση δεν είναι πλέον στα πόδια της Μάντσεστερ.

Η Γιουνάιτεντ... αυτοκτόνησε στην Τουρκία, ο Ονάνα ήταν ο μοιραίος, μιας και... χάρισε δυο γκολ και το 3-3 με τη Γαλατά κράτησε τους «Κόκκινους» στην τελευταία θέση, ενώ έφερε τους γηπεδούχους πιο κοντά στα νοκ άουτ του Champions League.

Ενα τρομερό πρώτο 45λεπτο, με τη Γιουνάιτεντ να έχει τον έλεγχο, αλλά να πηγαίνει στα αποδυτήρια βάζοντας τους Τούρκους στο... κόλπο από το πουθενά, μιας και ο Ονάνα πήρε το ρόλο του μοιραίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbkqfg0us41)
Κλείσιμο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbkovzmb3pt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbk9t0cea8x)


Η Γιουνάιτεντ άρχισε δυνατά και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Γκαρνάτσο με... φόρα από το κυριακάτικο ματς βρήκε δίχτυα, όχι με ψαλίδι όπως έκανε κόντρα στην Εβερτον, αλλά με ένα ξερό σουτ έπειτα την ασίστ του Μπρούνο. Μάλλιστα, ήταν το πρώτο της ομάδας του στην έδρα της Γαλατά! Οι Τούρκοι απάντησαν, αλλά ο Ονάνα ήταν στη σωστή θέση στο σουτ του Ζαχά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbjsqlbuexd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbjl882qm09)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbjb44b6ort)


Η Μάντσεστερ έβρισκε χώρους και στο 18' κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Μπρούνο Φερνάντες με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Μουσλέρα για το 2-0. Ωστόσο, η φετινή Μάντσεστερ είναι ικανή για όλα και από το... πουθενά έδωσε την ευκαιρία στη Γαλατά να ξαναμπεί στο ματς.

Ο Ζίγιεχ στο 28' εκτέλεσε φάουλ, ο Ονάνα είχε κάκιστη τοποθέτηση, διάλεξε... γωνία είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση στις καθυστερήσεις, με τον Ικάρντι να σκοράρει, αλλά το γκολ να ακυρώνεται, μιας και ο ώμος του Αργεντινού ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον Λίντελοφ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbikcsmhf9t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbi7a7q0bnd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbhyyiw10gx)


Ο Ονάνα και η άμυνα… καταδίκασαν τη Γιουνάιτεντ

Το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά το δεύτερο ήταν σκέτη… τρέλα! H Μάντσεστερ μπήκε δυνατά και στο 55’ κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα δυο τερμάτων! Ο Φερνάντες άνοιξε την μπάλα δεξιά στον Μπισάκα, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα και ο ΜακΤόμινεϊ με προβολή πέτυχε το 3-1. Το ματς δεν τελείωσε, αντίθετα, μόλις είχε… αρχίσει. Στο 62ο λεπτό ο Ζίγιεχ ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ και σε φάση… copy paste με αυτή του πρώτου μέρους ήρθε το 2-3. Ναι, ο Ονάνα με νέα γκάφα είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Το γήπεδο… έβραζε, η άμυνα της Μάντσεστερ αδυνατούσε να κρατήσει τους Τούρκους μακριά και στο 71΄ο Ακτούρκογλου, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, κατάφερε με σουτάρα να διαμορφώσει το 3-3. Ηταν το 14ο που δέχθηκε στον όμιλο, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ με καμία άλλη αγγλική ομάδα στο Champions League. Θρίλερ το τελευταίο 20λεπτο, με τη Γιουνάιτεντ να έχει δοκάρι με τον Μπρούνο, μεγάλη ευκαιρία με τον Πελίστρι, αλλά όχι το γκολ της λύτρωσης.


Βαθμολογία

1. Μπάγερν 4 (11-6) 12
2. Γαλατάσαραϊ 5 (10-12) 5
3. Κοπεγχάγη 4 (7-8) 4
4. Μαν. Γιουνάιτεντ 5 (12-14) 4

Σεβίλλη - Αϊντχόφεν 2-3: Επική ανατροπή στο 90+2' και τεράστιο βήμα πρόκρισης

Μια ανάσα από την πρόκριση στους «16» του Champions League η Αϊντχόφεν! Η PSV με γκολ στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε μια απίθανη ανατροπή και πάτησε στη 2η θέση του ομίλου της στο +3 από τη Λανς και το -1 από την Άρσεναλ, οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν αργότερα (22:00). Με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και το... κερασάκι στην τούρτα στο 90+2', οι Ολλανδοί υπέταξαν τους Σεβιγιάνους, που και μαθηματικά πλέον έμειναν εκτός των νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbjzlsfiobt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbjwh44ggkh)


Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δικό τους βήμα πρόκρισης όμως στο τέλος λύγισαν και έχυσαν την καρδάρα με το γάλα. Ο Σέρχιο Ράμος στο 24' σκόραρε από το κόρνερ του Ράκιτιτς και άνοιξε το σκορ με το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στην Ανδαλουσία. Το γκολ του Σόου στο 39' ακυρώθηκε για χέρι, όμως οι Ισπανοί μπόρεσαν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων στο 47ο λεπτό. Ο Εν Νεσίρι με πανέμορφη λόμπα ήταν αυτός που έκανε το 2-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbjo68i6lqh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbj9qdci4i1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxbia1gxhqu9)


Μέσα σε τρία λεπτά (!) ωστόσο, ο Οκάμπος είδε δύο κίτρινες κάρτες κι άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες, με την Αϊντχόφεν στη συνέχεια να σαλπίζει για τα καλά το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Στο 68' ο Σαϊμπάρι με εντυπωσιακό μονοκόμματο βολ-πλανέ μείωσε σε 2-1 και στο 81' ο Γκούντελι άθελά του «πλήγωσε την ομάδα του για το 2-2. Η PSV ξεχύθηκε στην αντεπίθεση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Πεπί με ωραία κεφαλιά από τη σέντρα του Φέρτεσεν χάρισε τη νίκη στην Αϊντχόφεν και την έστειλε «αγκαλιά» με τους «16»!

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Γκουντέλι, Νάβας (57’ Χουάνλου), Ράμος, Ακούνια, Σο (73’ Χορδάν), Φερνάντο (84’ Τόρες), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Εν Νεσιρί (73’ Μιρ), Λουκεμπάκιο (73’ Νιανζού)

Αϊντχόφεν: Μπενίτες, Ντεστ, Μποσκάλι (83’ Πεπί), Ραμάλιο (57’ Τίλμαν), Τέζε, Σκάουτεν (83’ Φαν Άανχολτ), Τιλ (57’ Σαϊμπάρι), Φέιρμαν, Λοσάνο (44’ Φέρτεσεν), Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ

Βαθμολογία

Άρσεναλ 4 (9-3) 9
PSV 5 (7-9) 8
Λανς 4 (4-4) 5
Σεβίλλη 5 (6-10) 2

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Σούνακ: Ατυχές γεγονός, δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις με Βρετανία, θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά

Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου


Δείτε βίντεο με σωματοφύλακες ράπερ να χτυπούν άγρια νεαρό που ζήτησε να βγει μαζί του φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης