Βεζένκοφ: Η τάπα στον «Στέφανο» και η απάντηση... Λαρεντζάκη - «Μπορείς να μπλοκάρεις τον Κάρι, αλλά όχι τον Λάρι» - Δείτε βίντεο

Βεζένκοφ: Η τάπα στον «Στέφανο» και η απάντηση... Λαρεντζάκη - «Μπορείς να μπλοκάρεις τον Κάρι, αλλά όχι τον Λάρι» - Δείτε βίντεο

Ο Στεφ Κάρι πίστευε πως θα σκοράρει ένα τυπικό floater αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ του έκοψε τον δρόμο, μπλοκάροντάς τον στη νίκη-πρόκριση των Κινγκς επί των Γουόριορς - Επικό ποστ από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για τον παλαιό του συμπαίκτη

vezenkov
Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν καθοριστικός στη νίκη των Κινγκς επί των Γουόριορς τα ξημερώματα στο Σακραμέντο. Οι Κινγκς όχι απλά ανέτρεψαν το σκορ από το -24 για να προκριθούν στα προημιτελικά του In-Season Tournament, κάτι που γινόταν και με ήττα αλλά τελικά κέρδισαν κιόλας, με τον Βεζένκοφ να δίνει highlights.



Ο Βούλγαρος φόργουορντ πέραν των 8 πόντων του, των 4 ριμπάουντ, της μίας ασίστ και του +17 που κατέγραψε, παίζοντας όλη την τελευταία περίοδο και συνολικά 15 λεπτά, μπλόκαρε στα ίσια τον Κάρι.

Ο σταρ των Γουόριορς πήγε προς το καλάθι για ένα floater αλλά δεν υπολόγιζε τον Βεζένκοφ που έσπευσε σε βοήθεια για το μπλοκ.

Πέραν αυτού, φυσικά, πέτυχε και σημαντικά καλάθια με δύο σουτ από την περίμετρο και ένα ακόμα λέι-απ στον αιφνιδιασμό, φτάνοντας τα 3/8 εντός παιδιάς και έχοντας πολύ κρίσιμο ρόλο στην ανατροπή.

Ακόμη δύο φάσεις στις οποίες ξεχώρισε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:



Κλείσιμο


Λαρεντζάκης: «Μπορείς να μπλοκάρεις τον Κάρι αλλά όχι τον Λάρι»

Με ένα γρήγορο λογοπαίγνιο ο πρώην συμπαίκτης του Σάσα Βεζένκοφ στο ΣΕΦ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναδημοσίευσε το βίντεο των Σακραμέντο Κινγκς, πειράζοντας τον Βούλγαρο και... εξυμνώντας τις μπασκετικές αρετές του ίδιου.

Δείτε το ποστάρισμα του Λαρεντζάκη στο Instagram:

lare_sasha


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης