Premier League, Τότεναμ -Άστον Βίλα 1-2: Οι «χωριάτες»... γκρέμισαν τους Spurs και μπήκαν στην τετράδα - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τότεναμ -Άστον Βίλα 1-2: Οι «χωριάτες»... γκρέμισαν τους Spurs και μπήκαν στην τετράδα - Δείτε τα γκολ

Η ονειρεμένη πορεία της ομάδας του Ουνάι Έμερι συνεχίζεται - Από την πρώτη θέση το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου υποχώρησε στην πεντάδα

spurs_aston_villa_arthro
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη κόψη του ξυραφιού, η Άστον Βίλα αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια της αγωνιστικής και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, όπου θα παραμείνει φέτος για τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη αγωνιστική.

Μπορεί η Τότεναμ να προηγήθηκε στο σκορ με ένα δυνατό σουτ του Τζιοβάνι Λο Σέλσο εκτός περιοχής (22') ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν δυνάμεις για την ανατροπή με την ισοφάριση του Πάου Τόρες στο έβδομο και προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για το πρώτο μέρος. Μέχρι να έρθει το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι «χωριάτες» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ήταν ξεκάθαρο πως η Τότεναμ πατούσε καλύτερα.

Δείτε τα γκολ και τα πλήρη highlights της αναμέτρησης Τότεναμ - Άστον Βίλα πατώντας εδώ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουνάι Έμερι προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις στην αρχική του ενδεκάδα μιας και ειδικά μετά το γκολ της Τότεναμ είδε το σύνολό του να υστερεί σημαντικά, και εν τέλει ανταμείφτηκε αν και χρειάστηκε και αρκετή τύχη μιας και ακυρώθηκε ένα γκολ πριν το 1-2 του Όλι Γουότκινς (1-2) αλλά και ένα προς το φινάλε του ματς -αμφότερα για οφσάιντ σε δύο σωστά review.

Τεράστια ήταν και η συνεισφορά του πρωταθλητή κόσμου, Έμι Μαρτίνες, που κράτησε το προβάδιδμα για τους «χωριάτες» με τρομερή διπλή απόκρουση σε ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι Spurs δεν σταματούσαν να πιέζουν την περιοχή του.

Κλείσιμο
Το απότελεσμα φέρνει την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου (ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό πονοκεφαλιάζει με τις πολλές απουσίες στο σύνολό του) στην 5η θέση της βαθμολογίας, για πρώτη φορά μετά την τρελή πορεία στην αρχή της σεζόν και τη σταθερή παρουσία στην πρώτη θέση.

Από την πλευρά της η Βίλα ήταν εκείνη που πήρε τη θέση της Λονδρέζας, μετρώντας 28 βαθμούς έναντι 26 της αντιπάλου της στο ματς της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έμερι παραμένει ο προπονητής με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ από τότε που επέστρεψε στο Νησί.

Η βαθμολογία μέχρι την 8η θέση σε 13 αγωνιστικές:

1. Άρσεναλ 30β.
2. Μάντσεστερ Σίτι 29β.
3. Λίβερπουλ 28β.
4. Άστον Βίλα 28β.
5. Τότεναμ 26β.
6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 24β.
7. Νιούκαστλ 23β.
8. Μπράιτον 22β.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο «Εξοικονομώ» με ενισχυμένα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης

Κακοκαιρία στην Αττική: Πάνω από 50 κλήσεις στην Πυροσβεστική για δέντρα

Αποζημίωση 140.000 ευρώ στα αδέρφια του ασθενή στο Δαφνί που κάηκε ζωντανός, δεμένος με ιμάντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης