Premier League, Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Τα «ζαχαρωτά» τη διαμαρτυρία, οι «κόκκινοι διάβολοι» την ουσία - Δείτε τα γκολ

Premier League, Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Τα «ζαχαρωτά» τη διαμαρτυρία, οι «κόκκινοι διάβολοι» την ουσία - Δείτε τα γκολ

Χαλαρό διπλό στη δεύτερη χειρότερη έδρα της Premier League πήρε η ομάδα του Τεν Χαχ - Έντονες οι διαμαρτυρίες των οπαδών των γηπεδούχων για τη μείωση δέκα βαθμών

everton_manchester_united_arthro
Η ατμόσφαιρα μύριζε από νωρίς μπαρούτι, με τους οπαδούς της Έβερτον να κάνουν πορεία στην πόλη του Λίβερπουλ και να μεταφέρουν τα παράπονά τους για την απόφαση της Πρέμιερ Λιγκ να μειώσει δέκα βαθμούς από την ομάδα του, αλλά στον αγωνιστικό χώρο η εικόνα ήταν διαφορετική.

Μετά από ένα έντονο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φτάσει εύκολα στο διπλό με σκορ 0-3. Τον λογαριασμό άνοιξε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο με ένα από τα γκολ της σεζόν. Ο Αργεντινός μιμήθηκε τόσο στην εκτέλεση όσο και στον πανηγυρισμό το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο, και μετά από ένα άπιαστο «ψαλιδάκι» πήγε στο κόρνερ για να το γιορτάσει με «Siu».

Με τον Χάρι Μαγκουάιρ να κάνει τρομερό ματς στα μετόπισθεν οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαιτέρως από ένα σημείο κι έπειτα, οπότε οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια εν μέσω αποδοκιμασιών από την εξέδρα, με τον κόσμο που βρέθηκε στο «Γκούντισον Παρκ» -που ήταν έτσι κι αλλιώς στα κάγκελα- να βλέπει το σύνολο του Σον Ντάις έτοιμο να ρίξει λευκή πετσέτα.

Δείτε τα γκολ και τα ολοκληρωμένα highlights της αναμέτρησης Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πατώντας εδώ

Εν πολλοίς η σεμνή τελετή τελείωσε στο 56ο λεπτό, με τον Μάρκους Ράσφορντ να ευστοχεί με πέναλτι για το 0-2. Η όποια όρεξη είχε επιδείξει μέχρι εκείνο το σημείο η γηπεδούχος χάθηκε, για να ακολουθήσει το 0-3 με υπέροχο γκολ από τον Αντονί Μαρσιάλ στο 75'.

Κλείσιμο
Η Έβερτον παραμένει η δεύτερη χειρότερη ομάδα εντός έδρας μετά τη Μπέρνλι, με τις δύο πλευρές να ισοβαθμούν τελευταίες με μόλις τέσσερις (4) βαθμούς. Στους 24 έφτασε η Γιουνάιτεντ, που είναι μόλις δύο μακριά από την Τότεναμ και την 5η θέση. Νωρίτερα οι Spurs ηττήθηκαν εντός έδρας από την Άστον Βίλα, η οποία θα είναι και η κάτοχος της 4ης θέσης μέχρι και τουλάχιστον την επόμενη αγωνιστική.

Η βαθμολογία μέχρι την 8η θέση σε 13 αγωνιστικές:

1. Άρσεναλ 30β.
2. Μάντσεστερ Σίτι 29β.
3. Λίβερπουλ 28β.
4. Άστον Βίλα 28β.
5. Τότεναμ 26β.
6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 24β.
7. Νιούκαστλ 23β.
8. Μπράιτον 22β.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αυτοί είναι οι Ισραηλινοί όμηροι της Χαμάς που απελευθερώθηκαν σήμερα - Οι ιστορίες τους

Κακοκαιρία «Bettina»: Βίντεο με τους θυελλώδεις ανέμους να «σφυροκοπούν» τη Μύκονο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός προετοιμάζεται για την επανέναρξη των μαχών μετά την 4ήμερη εκεχειρία (φωτογραφία)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης