Σακίλ Ο' Νιλ: «Με ή χωρίς τον ΛεΜπρον θέλω να είμαι στην ομάδα του NBA στο Λας Βέγκας»

Σακίλ Ο' Νιλ: «Με ή χωρίς τον ΛεΜπρον θέλω να είμαι στην ομάδα του NBA στο Λας Βέγκας»

Ο παλαίμαχος σέντερ, στο περιθώριο του Grand Prix της Formula 1 που φιλοξενήθηκε στο Λας Βέγκας, επανέλαβε την επιθυμία του να εμπλακεί στη δημιουργία ομάδας μπάσκετ στην πόλη

Shaq_Attack
Όλος ο καλός κόσμος του αθλητισμού βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη «Sin City« όπου φιλοξενήθηκε το Grand Prix της Formula 1.

Κι ένα από τα κορυφαία πάρτι που διοργανώθηκαν ήταν αυτό με οικοδεσπότες τους Σακίλ Ο'Νιλ και Ντέιβιντ Μπέκαμ στο κλαμπ SI.

Εκεί όπου ο Ο'Νιλ για μια ακόμη φορά φρόντισε να στείλει τα μηνύματα του προς τον οργανισμό του NBA.

Στις αρχές Οκτωβρίου ο θηριώδης σέντερ είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να εμπλακεί σε μια νέα ομάδα της Λίγκας με έδρα το Λας Βέγκας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «δεν με ενδιαφέρει η προοπτική να συνεργαστώ με κάποιον άλλον, αλλά να είμαι εγώ ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης».

Κλείσιμο
Η τελευταία αναφορά ουσιαστικά αποτελούσε ένα μήνυμα προς τον ΛεΜπρον Τζέιμς, καθώς ο νυν άσος των Λέικερς εδώ και δύο χρόνια περίπου είχε εκφράσει ανάλογη επιθυμία, ωστόσο μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Σακίλ διαφοροποιήθηκε σημαντικά από τις αρχικές του θέσεις.

«Αν υπάρξει ποτέ μια ομάδα ΝΒΑ που θα έρθει εδώ, θα ήθελα σίγουρα να συμμετάσχω. Με τον ΛεMπρόν, χωρίς τον ΛεMπρόν, απλά θέλω να συμμετέχω», ήταν τα λόγια του στον δημοσιογράφο Αράς Μαρκάζι (The Messneger Sports).

Κι η συζήτηση για τη δημιουργία ομάδας μπάσκετ στο Βέγκας άναψε ξανά από τη στιγμή που οι Oakland Athletics μετακομίζουν στη Νεβάδα καθώς οι ιδιοκτήτες των ομάδων στη λίγκα του μπέιζμπολ ψήφισαν ομόφωνα υπέρ αυτης της αλλαγής.

Πάντως ο Ο'Νιλ ήταν ξεκάθαρος στο ότι «δεν με ενδιαφέρει να εμπλακώ με ομάδα μπέιζμπολ. Σίγουρα με ομάδα μπάσκετ, σίγουρα με ομάδα ποδοσφαίρου, όχι όμως με μπέιζμπολ», ήταν τα λόγια του, ενώ τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ανάλογο μεγάλο πάρτι («Shaq's Fun House»)που αυτή τη φορά θα έχει να κάνει με το Super Bowl που θα φιλοξενηθεί εκεί.
Ούτως ή άλλως ο Σακίλ περνά τους μισούς μήνες του χρόνου στο Βέγκας και θέλει να βρει ένα αντικείμενο για να περνά ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκεί.

Ειδήσεις σήμερα

«Το τελευταίο δάκρυ ήταν χαράς και ικανοποίησης» - Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο για revenge porn

O Κασσελάκης σπρώχνει στην έξοδο την ομάδα Αχτσιόγλου, αποδομεί τον Τσίπρα και... μαλώνει Πολάκη

Μαρινάκης: «Όχι» σε τσουβάλιασμα των ελεύθερων επαγγελματιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης