Χάρι Κέιν: Δεν έχει βρει ακόμη σπίτι στο Μόναχο και η παραμονή του σε ξενοδοχείο έχει στοιχίσει ένα εκατ. λίρες

Χάρι Κέιν: Δεν έχει βρει ακόμη σπίτι στο Μόναχο και η παραμονή του σε ξενοδοχείο έχει στοιχίσει ένα εκατ. λίρες

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου μαζί με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους μένουν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου που στοιχίζει 10.000 λίρες τη βραδιά

Harry_Kane
Τον περασμένο Αύγουστο η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει από την Τότεναμ, τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν. 

Ο Άγγλος στράικερ ανακοινώθηκε επίσημα στις 12 Αυγούστου 2023 από τους Βαυαρούς και μετακόμισε μαζί με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους από το Λονδίνο στο Μόναχο. 


Κλείσιμο

Η Μπάγερν Μονάχου τους έκλεισε την καλύτερη σουίτα στο πολυτελές Vier Jahreszeiten Kempinski, που είναι ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Ευρώπης. Μετά από τρεις μήνες η οικογένεια Κέιν διαμένει ακόμη στην πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου! 

Η βραδιά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία κοστίζει 10.000 λίρες και όπως υπολογίζουν έχουν δαπανηθεί ήδη 1 εκατ. λίρες για τη διαμονή της οικογένειας Κέιν! 

HOTEL__2_2
HIOTEL__2
HOTEL_GERMANY_2


Το ξενοδοχείο που άνοιξε το 1958 βρίσκεται στο κέντρο του Μονάχου και απέχει μόλις 16 λεπτά από το Allianz Arena, που είναι η έδρα της Μπάγερν Μονάχου. 

Η σουίτα του Κέιν βρίσκεται στην ιστορική πτέρυγα του ξενοδοχείου και διαθέτει ξεχωριστό σαλόνι.

Στην σουίτα υπάρχουν δύο μπάνια από μάρμαρο Carrara, μεταξωτές κουρτίνες, έπιπλα επώνυμων σχεδιαστών, έξι τηλεοράσεις και μια σειρά από άλλες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ο Κέιν είχε δει ένα ονειρεμένο σπίτι οκτώ κρεβατιών 70.000 λιρών το μήνα στο χωριό Grunwald, το οποίο ονομάστηκε "Bavaria's Beverly Hills", τον περασμένο μήνα, αλλά δεν το έκλεισε και παραμένει στο... ψάξιμο. 

Θυμίζουμε ο Κέιν παίρνει από τη Μπάγερν Μονάχου το ποσό των 415.000 λιρών ανά εβδομάδα. Ο Άγγλος έχει πετύχει ήδη 15 γκολ σε 10 παιχνίδια στη Bundesliga και 4 σε ισάριθμα στο Champions League. 



Ειδήσεις σήμερα:

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποστάσεις «προεδρικών» από το δημοψήφισμα Κασσελάκη, συνεδριάζουν οι τάσεις Αχτσιόγλου και Τεμπονέρα

Νετανιάχου: Μετά την εξάλειψη της Χαμάς, θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο ασφαλείας στη Λωρίδα της Γάζας

Αυτά είναι τα πολύτιμα αντικείμενα που βρέθηκαν στο Τατόι - Δείτε βίντεο

Το απόλυτο «έμφραγμα» έφερε η κακοκαιρία στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κίνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης