Σάσα Βεζένκοφ: Πενταδάτος και... σούπερ στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Γιούτα Τζαζ (116-113)

Σάσα Βεζένκοφ: Πενταδάτος και... σούπερ στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Γιούτα Τζαζ (116-113)

Έχοντας 13 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής, ο Σάσα Βεζένκοβ συνέβαλε στην επικράτηση των Κινγκς επί των Γιούτα Τζαζ με 116-113, στο κλείσιμο της preseason

vezenkof-dunk
Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των Κινγκς στην preseason. Το καλό το κρατούσε για το τέλος και έτσι στην αναμέτρηση με τους Γιούτα Τζαζ, ο Σάσα πέτυχε 13 πόντους και βοήθησε στο τελικό 116-113 υπέρ της ομάδας του.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ πέτυχε το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης με ένα μακρινό τρίποντο και συγκέντρωσε στη στατιστική του 13 πόντους σε 19 λεπτά, έχοντας 3/8 τρίποντα και 2/2 δίποντα για να φτάσει σε αυτό το άθροισμα.



Κλείσιμο
Μαζί με αυτό προσέθεσε 6 ριμπάουντ στο ενεργητικό του, συμμετέχοντας μάλιστα στην πρώτη πεντάδα, όπως ακριβώς και στο φιλικό απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, δίπλα στους Μίτσελ, Χέρτερ, Μπαρνς και ΜακΓκί. Εκτός των άλλων, ο Βεζένκοβ έδειξε ακριβώς ποια θα είναι τα προτερήματά του στη σεζόν. Το μακρινό του σουτ θα τον οδηγήσει στην πορεία του αυτήν στους Κινγκς, ενώ η ευφυΐα του και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τον χώρο για τα κοψίματα, κάτι που είδαμε κατά κόρον στον περσινό Ολυμπιακό, του δίνει την ευκαιρία να σκοράρει εύκολα καλάθια με τους δημιουργούς που έχει συμπαίκτες.



Στο rotation των Σακραμέντο, ο Μαλίκ Μονκ έπαιξε 31 λεπτά και πέτυχε 23 πόντους, ενώ ο Έλις προσέθεσε 19. Όσον αφορά τώρα την πλευρά τον ηττημένων, ο Χόρτον Τάκερ ήταν πρώτος σκόρερ με 26, την ώρα που ο Σέξτον πέτυχε 24.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-26, 54-49, 79-85, 116-113

Utah Jazz vs. Sacramento Kings Full Game Highlights | Oct 19 | 2023 NBA Preseason


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Διάγγελμα Μπάιντεν: Ο τρόμος και η τυραννία της Χαμάς και του Πούτιν θέλουν να αφανίσουν μια γειτονική δημοκρατία - Δείτε βίντεο

Διέρρηξαν το σπίτι του Καλλιάνου - Ανέβασε βίντεο 15 λεπτών δείχνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη - Η πρόγνωση του Σαββατοκύριακου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης