Φοξ για Βεζένκοφ: «Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» - Δείτε βίντεο

Φοξ για Βεζένκοφ: «Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» - Δείτε βίντεο

Ο ΝτεΆαρον Φοξ έχει συμπαθήσει πολύ τον Σάσα Βεζένκοφ, τόσο ως αθλητή, όσο και ως άνθρωπο, δηλώνοντας πως θα βοηθήσει τους Κιγνκς να γίνουν καλύτερη ομάδα

sasa_kings
Ο ηγέτης των Κινγκς, μαζί με τον Ντομάντας Σαμπόνις, φιλοξενήθηκε σε podcast που ασχολείται με την ομάδα του Σαρκαμέντο και η κουβέντα πήγε και στον πρώην -πλέον- παίκτη του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ.

Οι δηλώσεις του Φοξ:

«Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια ο Φοξ τόνισε πως: «Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη Συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

De'Aaron Fox breaks down Sasha Vezenkov's game


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης