WNBA: Ρουμάνα μπασκετμπολίστρια έκανε εμετό κατά την διάρκεια του τελικού που έκρινε τον τίτλο - Βίντεο

WNBA: Ρουμάνα μπασκετμπολίστρια έκανε εμετό κατά την διάρκεια του τελικού που έκρινε τον τίτλο - Βίντεο

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου πέτυχε τρίποντο στην τελευταία περίοδο και εν συνεχεία έτρεξε να... ξεράσει σε ένα κάδο δίπλα στον πάγκο της ομάδας της

ionesko
Πριν από λίγες ώρες στις ΗΠΑ οι Λας Βέγκας Έισις «λύγισαν» με 70-69 την Νιου Γιουρκ Λίμπερτ στο Game 4 των τελικών του WNBA και κατέκτησαν με 3-1 νίκες το πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τους Λ.Α Σπαρκς με back to back τίτλους έπειτα από το μακρινό 2002! 

Στην διάρκεια του 4ου και τελευταίου τελικού η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που «λύγισε» και μια από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας της Νέας Υόρκης. 



Η Σαμπρίνα Ιονέσκου, η οποία γεννήθηκε στις ΗΠΑ από Ρουμάνους γονείς, στα μέσα του 4ου  τέταρτου δεκαλέπτου πέτυχε τρίποντο. 

Κλείσιμο
Η Ιονέσκου πανηγύρισε το τρίποντο αλλά έσπευσε να κάνει εμετό σε ένα κάδο σκουπιδιών τον οποίο κρατούσε μέλος του επιτελείου της ομάδας ενώ ένας φροντιστής έβαλε μπροστά μια πετσέτα για να μην καλύψει η τηλεόραση την σκηνή! 



Η Ιονέσκου «πανηγύρισε» το μεγάλο της σουτ, πηγαίνοντας κατευθείαν σε ένα μέλος του προσωπικού που κρατούσε έναν κάδο σκουπιδιών πριν κάνει αμέσως εμετό μέσα σε αυτόν.

Παρά την πίεση επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά δεν κέρδισε το παιχνίδι! «Μιλάμε για μια δύσκολη στιγμή του τελικού. Μετά το τρίποντο πήγε στον κάδο και άδειασε ό,τι είχε στο στομάχι της», είπε η δημοσιογράφος του ESPN, Andraya Carter για το γεγονός. 

Η 25χρονη τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα ήταν μακρόχρονη και με φρικτές μάχες σαν την εισβολή στη Σομαλία, λέει ο στρατηγός Πετρέους

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψη και τον πυροβολισμό εξ επαφής ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικό

Παναγιώτης Λιαδέλης: Αφέθηκε ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό 27χρονου στο νυχτερινό του μαγαζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης