Τσέλσι με ευρωπαϊκό αέρα, 5-0 τη Γουέστ Χαμ - Δείτε τα γκολ

Τσέλσι με ευρωπαϊκό αέρα, 5-0 τη Γουέστ Χαμ - Δείτε τα γκολ

Φουλάρουν για έξοδο στην Ευρώπη οι Μπλε

chelesei
Στις δυο τελευταίες εμφανίσεις της η Τσέλσι παρουσιάζει ένα πρόσωπο... παράταιρο με εκείνο της υπόλοιπης σεζόν. Η νίκη επί της Τότεναμ μόνο πυροτέχνημα δεν αποδείχθηκε, μιας και λίγες μέρες αργότερα οι Μπλε πανηγύρισαν ένα ακόμα πιο επιβλητικό τρίποντο. Με πέντε γκολ να διανθίζουν το πάρτι στο Λονδίνο, οι παίκτες του Ποτσετίνο διέλυσαν με 5-0 την Γουέστ Χαμ και φουλάρουν για έξοδο στην Ευρώπη στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Ο χορός των γκολ δεν άργησε να ανοίξει, αφού μόλις στο 15΄η μπάλα στρώθηκε στον Πάλμερ στο ύψος του πέναλτι και ο Άγγλος με όμορφο τελείωμα στη γωνία άνοιξε το σκορ για να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο τα εντυπωσιακά του νούμερα (21 γκολ στην Premier League). Στο 30 ήταν η σειρά του Γκάλαγκερ με τρομερό βολέ στη γωνία να γράψει το 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα τη σκτυάλη πήρε ο Μαντουέκε για το 3-0 μετά από όμορφη ασίστ με κεφαλιά πάσα του Τιάγκο Σίλβα.

Ο κεραυνός του Γκάλαγκερ στο 38΄τράνταξε το δοκάρι για να διατηρήσει όπως είχε το σκορ, αλλά στο δεύτερος μέρος ο Τζάκσον ανέλαβε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα νούμερα. Στο 48΄συγκεκριμένα η Τσέλσι έπιασε με βαθιά μπαλιά στον ύπνο την άμυνα της Γουέστ Χαμ και ο Μαντουέκε σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζάκσον που έγραψε το 4-0 σε κενή εστία.

Κλείσιμο
Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να βρει το γκολ της τιμής και σπατάλησε ορισμένες ευκαιρίες, όμως δίχτυα βρήκε και πάλι η Τσέλσι. Στο 80΄ο Τζάκσον με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 5-0 μετά από χρήση του VAR και ανέβασε την ομάδα του στην έβδομη θέση σε ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά με ένα ματς περισσότερο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαν σενάριο ταινίας - Ο Ουκρανός βιαστής, το ζευγάρι των Τσέχων, ένα πάρτι γενεθλίων και... πολύ ξύλο στην Κύπρο

Κροτίδα έσκασε στα χέρια 14χρονου στα Χανιά - Έχασε τρία δάχτυλα


«Αν ακούς, σε αγαπάω επίσης»: Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απάντησε σε θαυμάστριά του... 60 χρόνια μετά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης