Πογέτ: «Το τρίτο που δεν έδωσε ήταν περισσότερο πέναλτι από τα δύο που έδωσε»

Πογέτ: «Το τρίτο που δεν έδωσε ήταν περισσότερο πέναλτι από τα δύο που έδωσε»

Στην διαιτησία του Ερνάντες στην αναμέτρηση με την Ολλανδία στάθηκε τόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας, όσο και ο Παναγιώτης Ρέτσος

Collage_Maker-17-Oct-2023-12-50-AM-7370
Η Ολλανδία με πέναλτι του Φαν Ντάικ επικράτησε της Εθνικής με 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2024. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γκουστάβο Πογέτ που στις καθυστερεήσεις αποβλήθηκε, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA ανέφερε τα εξής: «Το σημερινό παιχνίδι από άποψη δύναμης και κατανοήσης ήταν το καλύτερό μας. Δυστυχώς χάσαμε τις ευκαιρίες μας και τη νίκη.

Ήταν πολύ σημαντικό το τι μάθαμε από σήμερα, να μην παίξουμε όπως στην Ολλανδία. Χάσαμε είμαστε απογοητευμένοι αλλά μάθαμε πολλά».

Για τα πέναλτι και την κόκκινη: «Για όποιον ξέρει αν δε το έδινε το VAR δεν θα τον καλούσε που σημαίνει δεν ήταν. Στο επόμενο τον κάλεσε το VAR, που σημαίνει πως συνήθως κατά 99.9% δεν είναι πέναλτι.

Του είπα τι παιχνίδι κάνεις, όταν ήρθε να δει το τρίτο του το είπα, που ήταν περισσότερο πέναλτι από όλα. Θα πάει σίγουρα στο Euro».

Για τον κόσμο και τους παίκτες του: «Ευχαριστώ στον κόσμο. Είναι περίεργο λόγω της άδειας εξέδρας, αλλά μας δώσαν ώθηση και τους ευχαριστούμε. Επίσης μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τον τρόπο που έπαιξαν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwa6lw9rzew1)




Ρέτσος: «Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή να πηγαίνει στο VAR και να μην αλλάζει την απόφαση για πέναλτι»

Στην διαιτησία του Αλεχάντρο Ερνάντες στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος μιλώντας μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Ολλανδία με 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2024. Συγκεκριμένα ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα του ALPHA: «Κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δείξαμε προσωπικότητα, ψυχή. Χωρίς να θέλω αν δικαιολογηθώ ταλαιπωρηθήκαμε από το ταξίδι στη Ιρλανδία, ήμασταν δυνατοί, δείξαμε ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι μας έλειπε κάτι, με αυτές τις ομάδες παίζεις διαφορετικά. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητής να πηγαίνει να βλέπει το VAR και να δίνει πέναλτι, δύο πέναλτι, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwa5z13pfcix)


Για την συνέχεια: «Έχουμε και τον επόμενο αγώνα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν. Είμαστε χαρούμενοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο, γινόμαστε όλο και περισσότερο ομάδα».

Για τον κόσμο: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει στον κόσμο γιατί αξίζει να είναι δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε».

Για το σχήμα με τους τρεις αμυντικούς: «Ήταν ένα σχήμα που δεν έχουμε δουλέψει, βγήκε καλά, να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά σε όλο το τιμ. Τα παιδιά στον πάγκο βοήθησαν αγωνιούσαν μαζί μας Κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό, κοιτάμε μπροστά».


Ειδήσεις σήμερα:

Eπίσκεψη στο Ισραήλ σχεδιάζει ο Μητσοτάκης

Βρετανία: «Χρυσές δουλειές» για τις εταιρείες με σκύλους που εντοπίζουν κοριούς

Λαμία: Βίντεο από τον ξυλοδαρμό 17χρονου από μαθητές ΕΠΑΛ - «Γονάτισε να προσκυνήσεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης