Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνεθ για κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Ρέτσο - Ντόι κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα

Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνεθ για κεντρικό αμυντικό δίδυμο με Ρέτσο - Ντόι κόντρα στη Μπάτσκα Τόπολα

Οι Παναγιώτης Ρέτσος και Ανδρέας Ντόι είναι πιθανό να συνθέσουν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός, ματς του Europa

olympiakos
Ο Μαρτίνεθ έχοντας μετά και τη διακοπή των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας (που ακολουθούν μετά, στις 13 και 16 Οκτωβρίου με Ιρλανδία εκτός και Ολλανδία εντός) θα επιδιώξει - και με βάση τη σημασία και την αξία της αναμέτρησης αυτής - να κατεβάσει την πιο καλή 11άδα στον αγώνα της Σερβίας με τη Μπάτσκα Τόπολα. Έχοντας μέσα σε αυτήν τα περισσότερά του - εάν όχι όλα - βασικά αγωνιστικά 'εργαλεία'.

Δύο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα είναι για το κέντρο της αλλά και για το αριστερό άκρο. Εάν ο Φρέιρε δεν μπορέσει να είναι ΟΚ για τον αγώνα με τη Μπάτσκα τότε θα επιστρατευθεί ένα ελληνικό δίδυμο, αυτό του Ρέτσου με τον Ντόι. Δύο παιδιά που ήδη γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους από πέρυσι, με τον Ρέτσο να είναι φυσικά διεθνής και να καλείται από τον Πογιέτ και τον Ντόι να έχει την προοπτική να υπολογίζεται στο μέλλον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Για αριστερά στην άμυνα ο δε Ορτέγα με βάση τα όσα είδαμε στα Ιωάννινα θέτει για καλά υποψηφιότητα για βασικός για έναν ακόμα αγώνα, αυτή τη φορά στο Europa και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στη Σερβία.

Η αγωνιστική εκδοχή του 4-3-3 παραμένει η πλέον πιθανή για τον Ισπανό τεχνικό, με τις πιο σημαντικές βέβαια προπονήσεις να είναι αυτές της Τρίτης και της Τετάρτης. Εφόσον επικρατήσει ως προσέγγιση αυτός ο σχηματισμός της τριάδας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να την αποτελέσουν οι Εσε, Αλεξανδρόπουλος και Μαντί Καμαρά με τον Ιμπόρα να είναι σε 2ο πλάνο. Για τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά σημαντικό το να πάρει το διπλό σε αυτόν τον αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά το φτυάρι και το πριβέ συνεργείο ο Κασσελάκης πάει Σακελλαροπούλου και ψάχνει «μορατόριουμ» με Φίλη

Σαφάρι με 5 μέτρα για τους φοροφυγάδες - Στόχος να βρεθούν 2 δισ. για να χρηματοδοτηθούν πρόσθετες παροχές

Φωτογραφίες: Με μικροσκοπικό σουτιέν αξίας 17.200 ευρώ η Κιμ Καρντάσιαν

Περιφερειακές
 & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης