Η αποστωμοτική απάντηση του Μάτζικ Τζόνσον στον Στεφ Κάρι για τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ όλων των εποχών - Βίντεο

Η αποστωμοτική απάντηση του Μάτζικ Τζόνσον στον Στεφ Κάρι για τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ όλων των εποχών - Βίντεο

Μετά τον Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάτζικ Τζόνσον σήκωσε το... γάντι και απάντησε στον Στεφ Κάρι ο οποίος πλάσαρε τον εαυτό του ως τον κορυφαίο

magic_
Πριν από λίγες εβδομάδες ο Στεφ Κάρι άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να υπερτερεί σε σύγκριση με τον Μάτζικ Τζόνσον για τον τίτλο του κορυφαίου πόιντ γκαρντ όλων των εποχών στο NBA. 

Ο σπουδαίος παίκτης των Γουόριορς είχε υποστηρίξει: «Ή εγώ ή ο ‘Μάτζικ’ είναι το δίλημμα; Προφανώς και πρέπει να απαντήσω έτσι.Το βιογραφικό του είναι εξωφρενικό. Και μόνο που το συζητάμε είναι κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ. Αλλά για αυτό είναι αυτές οι συζητήσεις, για να περνάμε ωραία, για να συγκρίνουμε εποχές. Για αυτό είναι ο αθλητισμός, για αυτό βλέπει ο κόσμος, για αυτό κάνει τέτοιες συζητήσεις. Αν πεις για εμένα, εννοείται θα υποστηρίξω τον εαυτό μου».



Κλείσιμο
Η δήλωσή του αυτή είχε προκαλέσει "θύελλα" στο NBA και την αντίδραση του Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος με γραπτό μήνυμά του ξεκαθάρισε:  «Αν κι οι GOATs σε οτιδήποτε είναι πάντα ανοιχτό θέμα προς συζήτηση, διαφωνώ σε ό,τι είπες για τον κορυφαίο πόιντ γκαρντ στην ιστορία. Ο ‘Μάτζικ’ Τζόνσον είναι με διαφορά ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην ιστορία. Ο Στεφ Κάρι είναι πολύ κοντά, αλλά όχι μπροστά από τον ‘Μάτζικ’. Πρέπει να προσδιορίσεις τι εστί πόιντ γκαρντ, προκειμένου να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση επ’ αυτού.

Ο Στεφ Κάρι είναι με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών. Αλλά ο ‘Μάτζικ’ Τζόνσον εφηύρε το triple-double, χαρακτηριστικό στατιστικό ενός πόιντ γκαρντ. Ο «Μάτζικ» ήταν ο καλύτερος σε αυτό». 

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν είχε πάρει τόσο καιρό θέση για το θέμα αλλά το έπραξε και ... έβαλε στη θέση του τον Κάρι: «Αν πάρει πάνω από πέντε πρωταθλήματα, βγει πάνω από τρεις φορές MVP των τελικών και τρεις φορές MVP του πρωταθλήματος... Πρώτος σε ασίστ όλων των εποχών στην ιστορία των τελικών.... Τότε είναι ο καλύτερος. Αλλά την τελευταία φορά που τσέκαρα δεν ήταν». 

Αυτά υποστήριξε στο CBS. 
 


Ειδήσεις σήμερα:

Έμπειρος πιλότος ο 65χρονος Μιχάλης Λάμπος που ανασύρθηκε νεκρός από το ελικόπτερο στην Εύβοια

Θεσσαλία: Ένας θάνατος και δύο νοσηλείες από λεπτοσπείρωση στις πλημμυρισμένες περιοχές

Βαγγέλης Κακουριώτης: Η τρανς πορνοστάρ Μia Karolys είναι η θαυμάστρια που τον παρενόχλησε στη σκηνή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης