Βαθμολογία Ελλάδας στην UEFA: Ξεκίνημα με τρόπο… ονειρικό - Δείτε βίντεο

Βαθμολογία Ελλάδας στην UEFA: Ξεκίνημα με τρόπο… ονειρικό - Δείτε βίντεο

Με τις νίκες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ το ταμείο έγραψε 1.200 βαθμούς, που διατηρούν την Ελλάδα στην 19η θέση με συνολικά 24.325

Collage_Maker-22-Sep-2023-04-05-AM-322
Η Πέμπτη του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αρχικά. Η Πέμπτη της ΑΕΚ λίγες ώρες αργότερα. Οι τρεις ελληνικές ομάδες ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League αντίστοιχα.

Μοναδική ανορθογραφία η ήττα του Ολυμπιακού από την Φράιμπουργκ στο Φάληρο. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πανηγύρισαν νίκες κόντρα σε ομάδες από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ούτε οι πράσινοι, ούτε οι κιτρινόμαυροι ήταν φαβορί. Κι όμως, με τον δικό τους τρόπο τόσο το γκρουπ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσο και εκείνο του Ματίας Αλμέιδα, έγραψαν ιστορία. Φυσικά, πολύ χαμηλότερο το εμπόδιο που κλήθηκε να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι Θεσσαλονικείς έκαναν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvoy9oocplcx)
Κλείσιμο


Στο ταμείο, λοιπόν, της βραδιάς η Ελλάδα μπορεί να περηφανεύεται ότι στην πρώτη εβδομάδα του group stage των Κυπέλλων Ευρώπης, το ταμείο γράφει 3 νίκες και μία ήττα. Πως αποτυπώνονται αυτά τα αποτελέσματα σε βαθμούς; Σε 1.200, που την διατηρούν στην 19η θέση με συνολικά 24.325.

Σε ό,τι αφορά στις χώρες που βρίσκονται πάνω από την Ελλάδα, η Ουκρανία (18η) μέτρησε μόλις μία ισοπαλία και συγκεκριμένα αυτή της Ζόρια Λούχανσκ με την Γάνδη. Στην 17η θέση βρίσκεται το Ισραήλ που μέτρησε μία νίκη (της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μπρέινταμπλικ) και μία ήττα (της Μακάμπι Χάιφα από την Ρεν). Τέλος, η Τσεχία που βρίσκεται στην 16η θέση πανηγύρισε τρεις νίκες από Βικτόρια Πλζεν, Σπάρτα Πράγας και Σλάβια Πράγας επί των Μπαλκάνι, Άρη Λεμεσσού και Σερβέτ αντίστοιχα.

Αναλυτικά η βαθμολογία των ομάδων από τη θέση 14 έως και τη θέση 23:

14. Δανία 27.200 (2/4)
15. Νορβηγία 26.875 (2/4)
16. Τσεχία 26.550 (3/4)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης