Πάει για 4ο παιδί ο Μέσι: «Θέλω να κάνω και κορίτσι με την Αντονέλα» - Το φιλί που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο - Βίντεο

Πάει για 4ο παιδί ο Μέσι: «Θέλω να κάνω και κορίτσι με την Αντονέλα» - Το φιλί που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο - Βίντεο

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την Εθνική Αργεντινής και έκανε παράπονα για την Παρί

messis_
Μια  διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο νέο του σπίτι αξίας 10 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι ο Λιονέλ Μέσι. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Αργεντινής άνοιξε το σπίτι του στον κωμικό Μιγκουέ Γκρανάδος για μια συνέντευξη που "αγόρασε" το ESPN. 



Κλείσιμο
O  Γκρανάδος μάλιστα που είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και πολύ γνωστός στην Αργεντινή "ανέβασε" και ένα βίντεο που φιλάει στο λαιμό τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς μούσι, και τον ρώτησε: «Θα κουβεντιάσουμε μωρό μου». 

Είπε πολλά και διάφορα ο Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε πως θα ήθελε μαζί με την Αντονέλα Ροκούζο να κάνουν  ένα ακόμη παιδί που θα είναι κορίτσι. 

«Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε άλλο ένα παιδί. Δεν είμαστε στη φάση της έρευνας, αλλά θα θέλαμε κορίτσι.Νομίζω ότι είμαι καλός πατέρας και προσπαθώ να μεταδώσω στα παιδιά μου τις αξίες που μου έμαθαν όταν ήμουν μικρός. Ακολουθώ την προσέγγιση του συλλόγου που μεγάλωσα, της Μπαρτσελόνα. Οι αξίες αυτής της ομάδας είναι πολύ σημαντικές» είπε σχετικά ο Μέσι. 

Ο Αργεντινός άσος της Ίντερ Μαϊάμι έχει ήδη τρεις γιους.  Ο Μέισ τόνισε επίσης ότι η Παρί δεν τον σεβάστηκε και εξήγησε: « Ήμουν ο μόνος παίκτης από την ομάδα της Αργεντινής που δεν είχε αναγνώριση ως παγκόσμιος πρωταθλητής από τον σύλλογο του. Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, εκεί έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου δεν έκρυψε ότι θα ήθελε και την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του:  «Είναι μια όμορφη τιμή, αλλά ήμουν τυχερός που κέρδισα τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταθλήματα, Κόπα Αμέρικα, Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτά είναι πιο σημαντικά από τη Χρυσή Μπάλα».



Ακόμη τόνισε πως δεν μετάνιωσε που έκανε τατουάζ με θέμα την Μπαρτσελόνα: «Έκανα αυτό το τατουάζ για να δείξω την αγάπη μου για τον σύλλογο που με έκανε αυτό που είμαι», ενώ για το τι θα κάνει μετά την απόσυρσή του είπε: «Δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα».

Για τους νέους στόχους με την Εθνική Αργεντινής είπε: «Θέλω να φτάσω στο Copa America σε καλή κατάσταση, θα είναι ωραία. Έπειτα θα δω, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα είμαι. Δεν σκέφτομαι ακόμη το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 επειδή είναι μακριά. Τα χρόνια πέρασαν και θα πρέπει να δούμε πώς θα αισθάνομαι, θα το βλέπω μέρα με τη μέρα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον, θέλω να απολαμβάνω το παρόν όσο περισσότερο γίνεται, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Τι θα κάνω όταν αποχωρήσω από τη δράση; Δεν το σκέφτομαι και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω». 

Για την σχέση του με τον Εμπαπέ είπε: «Ήμουν πολύ καλός με τον Κιλιάν. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές». 



Ειδήσεις σήμερα

«Βραχυκύκλωσε» η είσοδος Κασσελάκη στη Βουλή - Στον ναύαρχο Αποστολάκη ο κλήρος

Δεν παραιτούμαι από βουλευτής για τον Κασσελάκη, λέει η Ακρίτα - «Είχα συμφωνήσει με τον Τσίπρα να γίνω υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης