ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Νικολαΐδης εξήγησε γιατί σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 30: «Το έκανα για να σώσουμε την ΑΕΚ»

Ο Νικολαΐδης εξήγησε γιατί σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 30: «Το έκανα για να σώσουμε την ΑΕΚ»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σταμάτησε το ποδόσφαιρο μετά την κατάκτηση του Euro 2004

5886919
Τον λόγο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 30 ετών αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ κατέκτησε το Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας και εν συνεχεία ασχολήθηκε με τα διοικητικά της Ένωσης.

Ο τελευταίος του σύλλογος ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2003-04. Ο Ντέμης μίλησε στην σελίδα του στο Instagram για εκείνη την εποχή και την απόφασή του:

«Είχα πάει το καλοκαίρι του 2003 στην Ατλέτικο, για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν 100% συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Τέλη Οκτωβρίου μιλούσα με έναν φίλο μου στο τηλέφωνο για κάποια επεισόδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη και για πρώτη φορά από τη στιγμή που έφυγα σκεφτόμουν τι άφησα πίσω μου.



Μάθαινα τα προβλήματα που υπήρχαν και από το Δεκέμβριο άρχισα να σκέφτομαι πώς θα σώσουμε την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο με κάλεσε η Ατλέτικο για ανανέωση και εκεί τους είπα ότι θα σταματήσω μετά το Euro γιατί θα αναλάβουμε την ΑΕΚ με σκοπό να τη σώσουμε γιατί έχει πολλά προβλήματα. Δεν θυμάμαι να είχα δυσκολευτεί να πάρω την απόφαση, αν και ήμουν στο ιδανικό περιβάλλον για να παίζω ποδόσφαιρο», αναφέρει.

Κλείσιμο
Όσο για το αν θα έπαιρνε άλλη απόφαση τώρα γυρίζοντας το χρόνο πίσω; «Αν θα έκανα το ίδιο τώρα; Την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Εκείνο ένιωθα σωστό εκείνη τη στιγμή. Πάντα ήθελα να σταματήσω μικρός, να είμαι στην καλύτερη φόρμα και να μη με δει ο κόσμος σε χαμηλότερο επίπεδο. Δεν είχα στο μυαλό μου τα 30, 30 και μισό, αλλά τα 33. Και πάλι όμως το ίδιο θα έκανα» σημείωσε.


Ειδήσεις σήμερα

«Βραχυκύκλωσε» η είσοδος Κασσελάκη στη Βουλή - Στον ναύαρχο Αποστολάκη ο κλήρος

Δεν παραιτούμαι από βουλευτής για τον Κασσελάκη, λέει η Ακρίτα - «Είχα συμφωνήσει με τον Τσίπρα να γίνω υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης