Ο Ριτσάρλισον ψάχνει... ψυχολόγο για να επιστρέψει στα γκολ

Ο Ριτσάρλισον ψάχνει... ψυχολόγο για να επιστρέψει στα γκολ

Ο επιθετικός της Τότεναμ δεν σκόραρε ούτε στο ματς της Εθνικής Βραζιλίας και παραδέχθηκε πως θα στραφεί σε ψυχολόγο για να τον βοηθήσει

27651457
Για την απόκτηση του το καλοκαίρι του 2022 από την Έβερτον η Τότεναμ ξόδεψε 70 εκατ. ευρώ, αλλά 15 μήνες αργότερα ο Ριτσάρλισον μετράει ένα γκολ στην Premier League (πέρσι στην ήττα 4-3 από τη Λίβερπουλ), ένα στο Λιγκ Καπ (φέτος κόντρα στη Φούλαμ) και 2 στο περσινό Champions League...

Τέσσερα γκολ σε 40 επίσημα ματς δεν το λες και αποδεκτό απολογισμό με τον Βραζιλιάνο να δέχεται τα πυρά της κερκίδας και να θεωρείται η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας του.

Κι όσοι πόνταραν στην αναγέννηση του με την Εθνική Βραζιλίας ατύχησαν καθώς η σελεσάο νίκησε 5-1 τη Βολιβία και 1-0 στο Περού χωρίς όμως ο Ριτσάρλισον να σκοράρει.

Κι όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα με το Περού στο 71' η απόγνωση στο πρόσωπο του ήταν κάτι παραπάνω από φανέρη...

«Επιστρέφοντας στην Αγγλία θα ζητήσω τη βοήθεια ενός ειδικού. Θα πάω σε έναν ψυχολόγο για να δουλέψω με το μυαλό του. Μέσα στο γήπεδο προσπαθώ και είμαι χαρούμενος. Τα προβλήματα ξεκινούν με πράγματα εκτός γηπέδου», παραδέχθηκε μιλώντας στα ΜΜΕ της Βραζιλίας και συμπλήρωσε:

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο τους προηγούμενους μήνες εκτός γηπέδων. Άνθρωποι που ήταν κοντά μου μόνο και μόνο για τα χρήματα, πλέον έχουν απομακρυνθεί και όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκαν τα έξι θύματα της εκτέλεσης στη Λούτσα - Βρέθηκε και δεύτερο κρησφύγετό τους

«Εικονομαχία» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Μακρόνησο - Σύννεφα διάσπασης, «πυροσβέστης» η Αχτσιόγλου και βολές Τσακαλώτου

«Σε κανέναν κουβέντα παιδιά» - Νέο ηχητικό από τους ασυρμάτους του Blue Horizon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης