Γκοφ: «Δεν υπάρχει πίεση στο τένις, πίεση είναι να μην έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου» - Βίντεο

Γκοφ: «Δεν υπάρχει πίεση στο τένις, πίεση είναι να μην έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου» - Βίντεο

Η 19χρονη Αμερικανίδα τενίστρια έχει βγάλει 8 εκατ. δολάρια από το άθλημα αλλά πάντα ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους της

gauff
Η Κόκο Γκάουφ είναι μόλις 19 ετών. Έχει παίξει ήδη στον τελικό του Roland Garros και εάν κερδίσει την Καρολίνα Μούχοβα στη Νέα Υόρκη το Σάββατο θα είναι στον τελικό του US Open. Η νεαρή Αμερικανίδα τενίστρια που είναι στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης εκτός από σπουδαία αθλήτρια δείχνει συνεχώς ότι είναι και ένας άνθρωπος με έντονες κοινωνικές ανησυχίες.

Στο παρελθόν έχει στηρίξει με δημόσιες δηλώσεις της τα δικαιώματα των μαύρων των ΗΠΑ ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαδηλώσεις. Στα 19 της έχει βγάλει περισσότερα από 8 εκατ. δολάρια από το τένις αλλά κοιτάζει πάντα τον συνάνθρωπό της και δεν νομίζει ότι κάνει ...τρομερό στα κορτ.

Coco Gauff Press Conference | 2023 US Open Quarterfinals


Κλείσιμο
«Στην αρχή σκεφτόμουν αρνητικά, αναρωτιόμουν γιατί υπήρχε τόση πίεση. Αντιλαμβάνομαι πως είναι πιεστικό όλο αυτό, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δυσκολεύονται να ταΐσουν τις οικογένειές τους, άνθρωποι που δεν ξέρουν από που θα έρθει το επόμενο γεύμα τους, άνθρωποι που πρέπει να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Αυτή είναι η πραγματική πίεση, αυτές είναι οι πραγματικές δυσκολίες, αυτή είναι η πραγματική ζωή. Εγώ βρίσκομαι σε μια προνομιούχα θέση, πληρώνομαι για να κάνω αυτό που αγαπώ και έχω τη στήριξη για να το κάνω. Δεν το παίρνω για δεδομένο.

Εκατομμύρια άνθρωποι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου, οπότε είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να το απολαύσω. Περνάω καλά και δεν χρειάζεται να σκέφτομαι τα αποτελέσματα. Ζω μια τυχερή ζωή και είμαι ευλογημένη. Δεν θέλω να το θεωρώ δεδομένο αυτό. Αυτό έχει συμβεί, έχω βάλει τη ζωή στις διαστάσεις αυτές και συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι» είπε η Κόκο απαντώντας σε ερώτηση εάν νιώθει πίεση για να φτάσει στην κορυφή αφού την έχουν χρίσει διάδοχο της Σερένα Γουίλιαμς.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon: Το «μαύρο κουτί» θα δώσει απαντήσεις για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Βίντεο: Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο - Και αύριο αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης