Βίντεο: Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο - Και αύριο αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Βίντεο: Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο - Και αύριο αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Από τα Δημαρχεία Βόλου και Νέας Ιωνίας από τις 01:30 και από το πρώην Δημαρχείο Αγριάς μετά τις 17:00 θα μοιράζει νερά ο Δήμος - Το βίντεο με τον Μπέο να μοιράζει μπουκαλάκια

volos_mpeos_arthro
Δραματική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στον Βόλο μετά την χθεσινή καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel.

Την ίδια στιγμή φαίνετια πως ο εφιάλτης δεν έχει τέλος καθώς και αύριο αναμένονται πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή πουτ ήδη έχει δοκιμαστεί από την πρωτόγνωρη κακοκαιρία.

Όπως σημείωσε νωρίτες μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ο Βόλος είναι «κομμένος στη μέση» εξαιτίας της υπερχείλισης των ρεμάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία που χτύπησε χθες δίχως έλεος την πόλη της Μαγνησίας. Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο, ο Βόλος δεν έχει νερό ενώ το 90% της πόλης δεν έχει και ρεύμα. «Το στοίχημα είναι να δώσουμε άμεσα στον κόσμο νερό και ρεύμα. Γι' αυτό ο Θεός να βάλει το χέρι του να επιστρέψει γρήγορα το ρεύμα για να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε ζημιές, να δώσουμε νερό στον κόσμο και μετά σιγά σιγά να μπορέσουμε να φέρουμε τον Βόλο σε μία κανονικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα συνεργεία της ΔΕΗ, όπως είπε, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, γεγονός που μέχρι τώρα δεν έχουν κατορθώσει, καθώς ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τα σημεία που υπάρχουν οι βλάβες, ενώ υπάρχουν σημεία που δεν είναι προσβάσιμα από τους τεχνικούς γιατί «οι δρόμοι έχουν κοπεί στη μέση».
Screenshot_72
Screenshot_71;
Screenshot_70
Κλείσιμο
 

«Υπάρχουν τεράστιες ζημιές στις περιουσίες των ανθρώπων. Έρχεται κυβερνητικό κλιμάκιο από την Αθήνα για να καταγράψει τις ζημιές. Πάνω απ' όλα προέχει η ανθρώπινη ζωή. Να κάνει ο κόσμος υπομονή, εμείς είμαστε στον δρόμο, καταγράφουμε τις ζημιές και τώρα ανεβαίνουμε στα δίκτυα νερού για να δούμε πως μπορούμε να δώσουμε γρήγορα νερό στους κατοίκους της πόλης, έστω με γεννήτριες», δήλωσε.

Όσον αφορά στην πρόγνωση του καιρού, αύριο αναμένονται εξίσου έντονα καιρικά φαινόμενα με αυτά που έκαναν την εμφάνισή τους, χθες Τρίτη.

Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο

Η διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή, αλλά και η παντελής έλλειψη πόσιμου νερού έχουν ως αποτέλεσμα να «εξαφανιστούν» τα μπουκαλάκια νερού από τα μαγαζιά. Ετσι, ο Δήμος Βόλο αλλά και αρκετοί εθελοντές μοιράζουν στον κόσμο μπουκαλάκια με νερό. 

«Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων από την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη, που οφείλεται στην διακοπή της ηλεκτροδότησης, και σε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης των πιεστικών αναγκών για πόσιμο νερό, ο Δήμος Βόλου φρόντισε να προμηθευτεί ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που θα διαθέσει στους πολίτες

Από το Δημαρχείο Βόλου και από το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας από τις 1.30 μ.μ και μετά
Από το πρώην Δημαρχείο Αγριάς, από τις 5.μ.μ και μετά», αναφέρεται σε ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο του ίδιου να μοιράζει νερά στο πλήθος.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 6, 2023




Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σούπερ μάρκετ έγινε πραγματική μάχη για τα νερά τα οποία εξαφανίστηκαν άμεσα από τα ράφια. «Βουτούσε ο ένας νερά από τα καρότσια του άλλου», λέει κάτοικος.


Ειδήσεις σήμερα:

Blue Horizon: Αυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης που δολοφονήθηκε όταν τον πέταξαν από τον καταπέλτη του πλοίου

Blue Horizon: «Σώστε τον, μαζέψτε τον» - Νέο βίντεο σοκ από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Κακοκαιρία Daniel: Με τρακτέρ απομακρύνουν εγκλωβισμένους πολίτες στην Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης