Ρουμπιάλες: Η Ερμόσο κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας για το φιλί

Ρουμπιάλες: Η Ερμόσο κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας για το φιλί

Η Τζένι Ερμόσο βρέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία της Μαδρίτης και κατέθεσε μήνυση κατά του Λουίς Ρουμπιάλες για το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε κατά τη διάρκεια της απονομής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών

Rubiales le da un beso en la boca a Jennifer Hermoso en la celebración del Mundial Femenino 2023
Ο κλοιός γύρω από τον, ευρισκόμενο σε διαθεσιμότητα, πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, σφίγγει ολοένα και περισσότερο με τις σημερινές εξελίξεις να είναι προπομπός πολύ δυσάρεστων μαντάτων για τον ισπανό παράγοντα.

Από την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως η ισπανική δικαιοσύνης έχει ανοίξει φάκελλο εξετάζοντας το ενδεχόμενο τέλεσης σεξουαλικού εγκλήματος από τον Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στις πρωταθλήτριες κόσμου, φίλησε στο στόμα την Ερμόσο.

Μάλιστα στην επίσημη ανακοίνωση έναρξης της ανακριτικής διαδικασίας είχε τονιστεί πως θα υπάρξει επικοινωνία με την Ερμόσο προκειμένου να ενημερωθεί για τα δικαιώματα που έχει ωςφερόμενο θύμα σεξουαλικής επίθεσης και προφανώς μετά την επαφή που υπήρξε η Ερμόσο αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Και γράφουμε μεγάλο βήμα γιατί χωρίς την καταγγελία του ιδίου του θύματος οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να τρέξουν τόσο γρήγορα όσο θα συμβεί από δω και πέρα.

Η Ερμόσο λοιπόν όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά ΜΜΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Μάρτα Ντουράντεθ, η οποία ήταν αυτή που είχε επικοινωνήσει με την αθλήτρια δίνοντας της προσθεσμία 15 ημερών για να αποφασίσει αν θα καταθέσει μήνυση ή όχι.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα μπορούσε απλά να στείλει μια επιστολή με την οποία να καταγγέλει τον Ρουμπιάλες, αλλά επέλεξε να βρεθεί αυτοπροσώπως ενώπιον της εισαγγελέως που είναι αρμόδια για αδικήματα που έχουν διαπράξει Ισπανοί πολίτες σε ξένη χώρα (σ.σ. το Μουντιάλ γυναικών διεξήχθη σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία και το σκηνικό με το φιλί εκτυλίχθηκε στην Αυστραλία).

Κι από τη στιγμή που η εισαγγελέας έχει στα χέρια της τη μήνυση οι εξελίξεις αναμένεται να πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας για τον Ρουμπιάλες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon: Το «μαύρο κουτί» θα δώσει απαντήσεις για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Βίντεο: Μάχη για ένα μπουκαλάκι νερό στον Βόλο - Και αύριο αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης