Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επενδύει στο γκολφ και στο πρωτάθλημα του θρυλικού Τάιγκερ Γουντς - Δείτε βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επενδύει στο γκολφ και στο πρωτάθλημα του θρυλικού Τάιγκερ Γουντς - Δείτε βίντεο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι μαζί με τα αδέλφια του θα επενδύσουν  στο Los Angeles Golf Club - Μερίδιο έχουν ήδη η Σερένα με την Βίνους Γουίλιαμς

ade
Την ώρα που στις ΗΠΑ έχουν φουντώσει τα σενάρια για πιθανή μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Λος Άντζελες Λέικερς, εάν δεν τον ικανοποιήσουν οι Μιλγουόκι Μπακς, ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA ανακοίνωσε από το Λος Άντζελες την είσοδο του στον χώρο του γκολφ. 



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του επενδύουν στο Los Angeles Golf Club που είναι η πρώτη ομάδα του νεοσύστατου TGL που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024! 

Το TGL  είναι η νέα λίγκα που διοργανώνει ο κορυφαίος παίκτης του αθλήματος ο Τάιγκερ Γουντς και θα συμμετάσχουν άλλες πέντε ομάδες. Ήδη υπάρχουν ομάδες από το Λος Άντζελες, τη Βοστώνη και την Ατλάντα. 

Το νέο πρωτάθλημα δεν θα διεξάγεται σε κλασσικό γήπεδο γκολφ αλλά σε αρένα και θα είναι επαναστατικό όσο αφορά την χρήση νέων τεχνολογιών. 



Ο μπασκετμπολίστας έχει ήδη σημαντικές επενδύσεις σε ομάδες MLB (Μπέιζμπολ) και MLS (Ποδόσφαιρο). Το 2021, ο Gianis αγόρασε ένα ερίδιο της Milwaukee Brewers στο MLB.

Κλείσιμο
Ο φόργουορντ των Μπακς β απέκτησε μερίδιο στην ομάδα του MLS,την Nashville SC η οποία πρόσφατα έπαιξε με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Λιγκ Καπ.

«Θέλουμε να κάνουμε το γκολφ δικό μας και για όλους.Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω τη συμμετοχή μας ως επενδυτές στο Los Angeles Golf Club, η εναρκτήρια ομάδα του
TGL. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να διαμορφώσουμε το μέλλον αυτού του αθλήματος» έγραψε στα social media ο Γιάννης όπου έβαλε και βίντεο του να παίζει γκολφ με τον αδελφό του. 

Μάλιστα στο Instagram έχει «ταγκάρει» την Σερένα, την Βίνους Γουίλιαμς και τον σύζυγο της πρώτης αφού έχουν επενδύσει και εκείνοι στο πρότζεκτ. 



Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: «Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες, σου ετοιμάζω την κάσα» - Πώς πιάστηκε ο αστυνομικός που εκβίαζε επιχειρηματίες

Έρευνα: Πέντε κοινά τρόφιμα που είναι εξαιρετικά επεξεργασμένα και βλαβερά για την υγεία

Νέες ταυτότητες: Το δίχως... λέξεις τρεντ που έχει σαρώσει το twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης