Stoiximan Super League, Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Βαθμό στο Αγρίνιο οι Ηπειρώτες

Stoiximan Super League, Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Βαθμό στο Αγρίνιο οι Ηπειρώτες

Το VAR ακύρωσε γκολ του Γκάρο - «Φωνάζει» ο Παναιτωλικός για φάση με τον Καρέλη

5954071
Χωρίς σκορ έληξε το αποψινό (25/8) ματς του Αγρινίου, όπου ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 ύστερα όμως από ένα «χορταστικό» ματς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Καπίνο στο τέρμα, τους Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Μαλή στα στόπερ, τον Λιάβα δεξιό μπακ-χαφ, τον Τορεχόν αριστερό, τους Τσιγγάρα, Πέρεθ, Μπαλντασάρα στον άξονα και Ντίας, Καρέλη προωθημένος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1w9lksrwy9)


Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Κλέιμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκη, Τσαούση τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά, τους Τζίνο, Ριένστρα, Λιάσο στον άξονα, τους Παμλίδη, Τζίμα στα άκρα και τον Λεό στο «9».

Καλύτερος ο ΠΑΣ με τον Τζίνο κινητήριο μοχλό
Σέντρα στο ματς που ήταν το πρώτο επίσημο των «κυανοκίτρινων» που παρατάχθηκαν με έξι καλοκαιρινά τους αποκτήματα εκ των οποίων ο Πέρεθ δεν είχε παίξει ούτε σε φιλικό, ενώ ο «Αγιαξ της Ηπείρου» προέρχονταν από το 3-0 της πρεμιέρας με την Κηφισιά και κατά τα 9/11 είχε «περσινούς» (οι Κλέμαν, Τσαούσης ήρθαν πρόσφατα). Αυτόματα οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο «έτοιμοι» και έβγαλαν αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1vp8mxs8ex)


Μέχρι την ανάπαυλα έλεγχαν την κυκλοφορία, με «μπροστάρη» τον Τζίνο «πήραν» τον άξονα, ο Σόρια από τα δεξιά έπαιρνε πρωτοβουλίες και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να αναπτυχθούν κάθετα. Μάλιστα σε αυτό το διάστημα απώλεσαν τρεις «καθαρές» ευκαιρίες, όταν στο 17’ ο Μαλής έβαλε σωτήριο, για τους γηπεδούχους, stop επί του Τζίνο που ήταν έτοιμος να «εκτελέσει απέναντι στον Καπίνο, στο 27’ ο Ελληνας πορτιέρε «νίκησε» τον Αργεντινό χαφ στο μεταξύ τους τετ α τετ (ακολουθούσε τις φάσεις) και αμέσως μετά ο Ροσέρο από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα παράλληλα από τα αντίπαλα καρέ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cv1w4ihmqslt)


Πρέσινγκ ψηλά ο Παναιτωλικός, άστοχος ο Ντίας
Ο ΠΑΣ πάντως λοιπόν πατούσε καλύτερα, απέναντι στα «καναρίνια» που δεν μπορούσαν να βρουν τη σωστή τελική πάσα στο επιθετικό τους τρίτο και λάθη. Παρόλα αυτά «φλέρταραν» δις με το γκολ ύστερα από πρέσινγκ τους ψηλά που απέφερε καρπούς και φαίνεται πως θα είναι «συστατικό» που θα βρίσκεται φέτος στο… ποδοσφαιρικό τους «λεξιλόγιο».

Σε αμφότερες με τον Ντίας, αλλά ο Παρουγουανός δεν βρήκε δίχτυα όταν στο 22’ οι Καρέλης, Τορεχόν ανέκτησαν την κατοχή, εκείνος απέφυγε εντυπωσιακά δύο αντιπάλους αλλά το πλασέ του ήταν «χλιαρό» και ο Κλέιμαν μπλόκαρε εύκολα και κυρίως στο 43΄ που βρέθηκε φάτσα με τον Ισραηλινό γκολκίπερ που απέκρουσε το σουτ του (στην εξέλιξη της φάσης ο Πέρεθ αστόχησε από πλεονεκτική θέση).


Στο 64’το VAR αποφάνθηκε πως δεν είχαμε ούτε το 1-0, ούτε το 0-1
Στο δεύτερο η εικόνα ήταν ανάλογη, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν την κατάλληλη πάσα (είχαν μία καλή στιγμή με τον Καρέλη στο 54’), ενώ οι φιλοξενούμενοι έβγαζαν περισσότερη «ενέργεια» μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο αυτό δεν το μετουσίωναν σε ουσιαστικές ευκαιρίες και στο 57’ ο Θαάσης Στάικος πέρασε φορ τον Γκάρο. Μέχρι που φτάσαμε στο 64’ όπου και έγινε ένας… χαμός. Μετά από «πολιορκία» των γηπεδούχων και πλασέ του Καρέλη που βρήκε και στο δοκάρι οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν αλλά τα «καναρίνια»… φώναξαν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ΠΑΣ βγήκε στο τρανζίσιον και ο Γκάρο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα! Το VAR ανέλαβε δράση και ύστερα από πεντάλεπτη διακοπή «αποφάνθηκε» πως στην πρώτη περίπτωση δεν είχαμε γκολ και στη δεύτερη ο Αργεντινός σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ. Ετσι δεν έγινε ούτε το 1-0, ούτε το 0-1 αλλά παρέμεινε το 0-0.

Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι στο φινάλε και μετά τις αλλαγές
Τότε ήταν η σειρά του Γκάμπριελ Σούρερ να «επέμβει» από τον πάγκο και με την είσοδο των Χουάνπι, Μπακάκη ο Παναιτωλικός έγινε πιο επιθετικός. Από εκείνο το σημείο και κυρίως ύστερα από την Σενγκέλια τα «καναρίνια» όχι μόνο πήραν τον έλεγχο, αλλά κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και «παρήγαγαν» φάσεις. Η δράση παίζονταν γύρω και μέσα στα καρέ του ΠΑΣ, οι Χουάνπι, Ζοάο Πέδρο «άγγιξαν» από μία φορά το γκολ, οι γηπεδούχοι πίεσαν «ασφυκτικά» αλλά το 0-0 παρέμεινε.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Λιάβας (72' Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Σίλβα (72' Ανιόρ), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίαζ (85' Σενγκέλια), Καρέλης (85' Πέντρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79' Ροσέρο), Τζίμας (90+4' Μπάλαν), Μπατίστ (58' Γκάρο).

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Λέρος: Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί της Pegasus Airlines και τη σύζυγό του

Εργασιακό νομοσχέδιο: Tι αλλάζει στην αγορά εργασίας σε ωράρια και συμβάσεις - Δείτε 20+1 σημαντικές παρεμβάσεις

Τεντόγλου και Πίνοκ χειροκροτούν ρυθμικά ο ένας τον άλλο στο άλμα που έκρινε τον νικητή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης