Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-2: Από ένα ημίχρονο με γκολ και θέαμα

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-2: Από ένα ημίχρονο με γκολ και θέαμα

Ατρόμητος και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας σε φιλική αναμέτρηση, όπου οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με 2-0 αλλά οι Κρητικοί ανέτρεψαν το σκορ στο τελικό 2-2

5942422
Αν και ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τον ΟΦΗ στα πρώτα 15 λεπτά, οι Κρητικοί βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν το ματς στο τελικό 2-2. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης.

Αμφότερες οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό, όταν ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν ένα σουτ του Ντε Μποκ που πήγε άουτ δύο λεπτά αργότερα όμως από το 10' και μετά, οι Περιστεριώτες αιφνιδίασαν τους Κρητικούς.

Στο 14' ο Γιουμπιτάνα βρήκε χώρο, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με σουτ νίκησε τον Χριστογεώργο για το 1-0 του Ατρομήτου. Η αυτοπεποίηθηση από το γκολ φάνηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν ο Ρομπάιγ βγήκε τετ-α-τετ με τον Έλληνα πορτιέρε και με πλασέ έκανε το 2-0 για τους Περιστεριώτες.

Όπως ήταν λογικό, ο ΟΦΗ άργησε να αντιδράση σε αυτά τα δύο γρήγορα γκολ όμως βρήκε τον δρόμο για μείωση του σκορ στο 41' όταν ο Μπάκιτς έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Μπιφουμά και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους και προσπάθησαν να βρουν το γκολ έχοντας αμφότερες σημαντικές φάσεις για να το καταφέρουν. Ο Έρλινγκμαρκ στο 51' βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή αλλά το σουτ πήγε άουτ ενώ ο Φελίπε προσπάθησε να απειλήσει με σουτ στη συνέχεια για τον ΟΦΗ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Οι μαζεμένες αλλαγές στο 59' και από τις δύο ομάδες έριξαν λίγο τον ρυθμό αλλά οι φάσεις συνεχίστηκαν. Τελικά οι Κρητικοί ήταν εκείνοι που βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση, όταν έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Νέιρα με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε στο 79' για το 2-2.

Στο 87' ο Αποστολάκης είχε μεγάλη στιγμή για να ολοκληρώσει την ανατροπή του ΟΦΗ μετά τη σέντρα του Θοράρινσον αλλά το πλασέ του πήγε πάνω από τα δοκάρια. Εν τέλει το σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ, θέαμα και υποσχέσεις ενόψει της σεζόν.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Πασαλίδης (Βούρος 63'), Λαμπρόπουλος (Καρώ 63'), Αμπάντα (Θοράρινσον 63'), Λάρσον (Γκρόνινγκ 77'), Μεγιάδο (Νέιρα 70'), Μπάκιτς (Γιαννούλης 63'), Τοράλ (Αποστολάκης 63'), Ριέρα (Νέιρα 70'), Μπιφουμά (Μοσκέρα 63'), Φελίπε (Ντίκο 63')

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ (Καραμάνος 70'), Γκονζάλες, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ, Βέργος, Γιουμπιτάνα (Ντιρκς 52').

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιές: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για τη φωτιά στο Σοφό Ασπροπύργου - Αγωνία για τους ισχυρούς ανέμους

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μόσχα απειλεί με σκληρά αντίποινα μετά τα ουκρανικά χτυπήματα σε ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

Κίνημα της πετσέτας: Βασίλειο ανομίας με ξαπλώστρες και ομπρελοκαθίσματα χωρίς άδεια στα Φαλάσαρνα Χανίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης