ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Λιβάι Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2028 - Θα παίρνει πάνω από ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο!

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Λιβάι Γκαρσία μέχρι το καλοκαίρι του 2028 - Θα παίρνει πάνω από ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε απόψε ο 25χρονος φορ της «Ένωσης»

garcia_22
Νέο συμβολαιο υπέγραψε απόψε ο Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ, καθώς ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι του 2028!



Το Gazzetta είχε αποκαλύψει από τις 19 Ιουλίου τη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Λιβάι Γκαρσία, στην οποία ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ του είχε εξηγήσει τους λόγους της απόρριψης της πρότασης της Λανς, ύψους 21,5 εκατ. ευρώ και την πρόθεσή του να του ανανεώσει το συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Η Λανς διατηρούσε ως προτεραιότητα τον 25χρονο φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στη μεταγραφική της λίστα, ωστόσο η ΑΕΚ παρέμενε αμετακίνητη, έχοντας ως στόχο να φτάσει σε συμφωνία με τον Λιβάι για νέο συμβόλαιο. Τις τελευταίες ημέρες, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει μια ανάσα από το deal και πλέον απέμεναν τα διαδικαστικά, για να πέσουν οι υπογραφές.

Το βράδυ της Τετάρτης αυτό συνέβη, με τον Λιβάι Γκαρσία να υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2028 και με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν και να ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28.

Ο Λιβάι ήρθε στην ΑΕΚ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, αγωνίστηκε σε 111 επίσημους αγώνες και σημείωσε 32 γκολ. Είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης πορείας της σεζόν 2022-23 με την κατάκτηση του Νταμπλ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης