Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Παπαπέτρου στο φιλικό με τη Σλοβενία

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Παπαπέτρου στο φιλικό με τη Σλοβενία

Το φιλικό θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21:30) στη Λιουμπλιάνα ενώ την Παρασκευή οι δύο ομάδες θα παίξουν εκ νέου στο ΟΑΚΑ

5677020
Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στο αυριανό (2/8, 21:30) φιλικό με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα, το οποίο είναι το πρώτο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός της αποστολής που αναχωρεί το απόγευμα (1/8, 17:15) για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, καθώς εντάχθηκε μόλις χθες (31/7) στις προπονήσεις της εθνικής. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο Μανώλης Χατζηδάκης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο που συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η συμμετοχή του οποίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται στον... αέρα.

Την αποστολή για τη Σλοβενία συγκροτούν 14 παίκτες που είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Τολιόπουλος και Τόμας Ουόκαπ.

Υπενθυμίζεται ότι Ελλάδα και Σλοβενία θα αναμετρηθούν εκ νέου την Παρασκευή (4/8, 19:00) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, σε μια βραδιά που θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για την προσφορά του και θα αποσυρθεί η φανέλα, με την οποία οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987, καθώς θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αιματηρή απόπειρα ληστείας στον Κολωνό: «Ο αστυνομικός έλεγε “σταμάτα” και μετά άκουσα πυροβολισμούς», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αμφιλοχία: «Μια συγγνώμη και μια ανακαίνιση θα ήταν αρκετή, αλλά δεν έχουν φιλότιμο», λέει ο Μητρόπουλος του 4ΑμεΑ

Μπακογιάννης: Με Βαζέχα, Γιατρομανωλάκη και Νικολέττα Καρρά το ψηφοδέλτιο για τον δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης