Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιβεβαίωσε την απόκτηση Παπαπέτρου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιβεβαίωσε την απόκτηση Παπαπέτρου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με story στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, ενώ προανήγγειλε ακόμα τέσσερις κινήσεις

papapetroy
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με την επιβεβαίωση να έρχεται πλέον από επίσημα χείλη. Όπως είχε ενημερώσει από τις 29 Ιουνίου το Gazzetta, ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την περίπτωση Παπαπέτρου.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση και μετά τις ανακοινώσεις των Σλούκα και Γκραντ, αναμένεται να κάνουν δικό τους τον Έλληνα φόργουορντ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον καλώς όρισε στο instagram, ποστάροντας με ένα στόρι όλες τις προσθήκες του Παναθηναϊκού.

Δίπλα στους Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Σλούκα, Μήτογλου, Γκραντ και Μωραΐτη, βρίσκεται και το πρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου που πρέπει πλέον να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Μάλιστα προανήγγειλε ακόμα τέσσερις κινήσεις, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «8 down, 4 to go».

Θυμίζουμε πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε αρχηγός των «πρασίνων» αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Euroleague με την Παρτίζαν και είχε κατά μέσο όρο 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Το ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου για Παπαπέτρου

papapetroy_post


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης