Μάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»

Μάνταλος: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, αλλά και για το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε της περασμένης σεζόν

μανταλος
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε χθες (14/5) η ΑΕΚ και ο Πέτρος Μάνταλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στη NOVA και την εκπομπή Monaday FC της NOVA με τους Ντέμη Νικολαΐδη και Γιάννη Πάγκο για τις δυσκολίες που πέρασε στο ψυχολογικό κομμάτι και που τον οδήγησαν ακόμη και στη σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω της κριτικής που δέχονταν, όπως και για το σχετικό ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε της περασμένης σεζόν.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του

«Είχαμε κάνει ένα ραντεβού. Του είχα πει ότι το καλύτερο και για μένα και για την ΑΕΚ ήταν αυτό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν πρόεδρο αν έχει διαφορετική άποψη. Ειδικά τον συγκεκριμένο. Μου είπε δεν πρόκειται να φύγεις. Του είπα τουλάχιστον ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός. Οχι να έχω λιγότερες ευθύνες, αλλά να μη φοράω το περιβραχιόνιο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Μετά ρωτήθηκε πως «πέρασε» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Βοήθησε ότι άντεξα η φετινή σεζόν, όπως πήγε. Αν ήταν όπως η περσινή δεν ξέρω. Αν πήγαινα πίσω, δύο χρόνια πριν, δεν ξέρω πώς άντεξα. Μου είχε περάσει από το μυαλό μου, στα τελευταία ματς της περσινής σεζόν, μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν, κάτι γίνεται λάθος. Αν δεν βρεθεί άκρη, δεν στρώσει, έλεγα μέσα μου ότι η λύση είναι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η Εθνική ήταν όαση. Πήγαινα δέκα μέρες και άλλαζα παραστάσεις και με βοηθούσε στο να αντέξω».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Τουρκία - Χτυπάει το χέρι στο τραπέζι ο Κιλιτσντάρογλου και ορκίζεται: «Θα μείνω όρθιος, μαζί θα νικήσουμε»

Φρίκη με νεκρά άλογα στη Δυτική Πάρνηθα - Τα πέταξαν ζωντανά στον γκρεμό;

Θεσσαλονίκη: Η «high tech» συμμορία με το «πιο έξυπνο όπλο» διάρρηξης - Η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης