ΑΕΚ φιέστα: Το πάρτι της πρωταθλήτριας Ένωσης σε Αργυρό και Ρουβά μέχρι το πρωί

ΑΕΚ φιέστα: Το πάρτι της πρωταθλήτριας Ένωσης σε Αργυρό και Ρουβά μέχρι το πρωί

Το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορίας της πανηγύρισε η Ένωση – Λουλούδια, τραγούδια και χοροί για τους κιτρινόμαυρους

aek4
Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της και το κιτρινόμαυρο γλέντι μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίστηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούν οι Αργυρός και Ρουβάς, στο Teatro Music Hall. Εκεί όπου οι άνθρωποι της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του το γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmka0s7htn5)

aek1

Στη 01:30 έφτασε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν σιγά σιγά και οι παίκτες, με τον Αλμέιδα, τους συνεργάτες του και τα στελέχη της Ένωσης. Όλοι αποθεώνονταν από τον κόσμο, με τον Αραούχο να έχει την τιμητική του, ενώ ο Άμραμπατ πήρε την κούπα και την τοποθέτησε στην πίστα!
Κλείσιμο
aek2
aek3

Στις 02:30 ξεκίνησε το πρόγραμμα με τους κιτρινόμαυρους να ξεφαντώνουν! Ο Αλμέιδα πέταγε λουλούδια στους παίκτες του και στη συνέχεια όλοι μπήκαν στο παιχνίδι γιορτάζοντας με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Η νύχτα αυτή ανήκε σε αυτούς, τους απόλυτους πρωταγωνιστές!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmjz54r5m1l)


Μετά τον Ρουβά που άνοιξε το πρόγραμμα ακολούθησε ο Αργυρός. Ο Μάνταλος αρνήθηκε την πρόταση του να χορέψει, κάτι ωστόσο που έκανε ο Μήτογλου ανεβαίνοντας στην πίστα. Από κάτω γινόταν ένας χαμός με έναν «λουλουδοπόλεμο» μεταξύ των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ! Το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά, με τον Αλμέιδα να ακούει το όνομά του ρυθμικά!
aek4
aek5

Γύρω στις 04:30 μπήκε ο ύμνος της ΑΕΚ για να γίνει... πανικός, ενώ στη συνέχεια ο Μάνταλος ανέβηκε στην πίστα σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλήματος μαζί με τον Αργυρό μέσα σε αποθέωση!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmjsqmuhubl)

Ακολούθησε στην πίστα όλη η ομάδα της ΑΕΚ και το κιτρινόμαυρο πάρτι πήρε... φωτιά με τον Αλμέιδα, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να χορεύουν και να πανηγυρίζουν μαζί με τους φίλους της Ένωσης!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmjo1ai0ibd)

Η βραδιά έκλεισε με τη συγκλονιστική ομιλία του Αλμέιδα, ο οποίος μίλησε από καρδιάς! Μέχρι τις 05:30 όλη η ΑΕΚ γιόρτασε όπως της άξιζε τον 13ο τίτλο της ιστορίας της και πλέον μετά το μεθύσι της κατάκτησης του πρωταθλήματος ο στόχος είναι ένας: Το Κύπελλο και το νταμπλ!
aek6


Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Μήνυμα Μητσοτάκη κόντρα στον εφησυχασμό και ανοίγματα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Πρώτος στην «αφετηρία» του β' γύρου ο Ερντογάν με ποσοστό 49,3% έναντι 45,0% του Κιλιτσντάρογλου

Προηγείται ο εκλεκτός του Ράμα στη Χειμάρρα - Για «ντέρμπι» με τον Μπελέρη μιλούν κύκλοι της ομογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης