Rome Open: Κι όμως χάνει κι ο Αλκαράθ!

Rome Open: Κι όμως χάνει κι ο Αλκαράθ!

Ο Ούγγρος Φάμπιο Μαροζάν, που βρίσκεται στο Νο135 της παγκόσμιας κατάταξης προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς επικρατώντας με 2-0  του Ισπανού για τους 32 του Open της Ρώμης

27183246
Ο Κάρλος Αλκαράθ από την αρχή της χρονιάς έμοιαζε ανίκητος, αλλά ο νεαρός Ισπανός κατάφερε να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης στο Rome Open όπου αποκλείστηκε στους 32 της διοργάνωσης από τον απίθανο Φαμπιάν Μαροζάν!

Το Νο135 του κόσμου που ήρθε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό, το πρώτο της καριέρας του σε ATP τουρνουά και μάλιστα Masters, έκανε ένα απίθανο ματς επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 7-6) και θα παίξει με τον Τσόριτς στην φάση των «16»!



Κλείσιμο
Ο Μοροζάν δεν έβαλε απλά δύσκολα στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά τον εκνεύρισε παίζοντας το δικό του παιχνίδι με πολλά drop shots, εξαιρετικές επιστροφές και αποτελεσματικό σερβίς.

Στο 3-1 του πρώτου σετ το Νο135 του κόσμου έκανε το break στον Αλκαραθ, που του έδωσε και το 1-0. Από τους δύο τελευταίους πόντους στο game που έκανε το 4-2 στο σετ, κέρδισε συνολικά 18 σερί πόντους στο σερβίς του, ως το 2-2 του δεύτερου σετ (το σερί σταμάτησε στους 19 πόντους τελικά)!

Στο 2-2 του δεύτερου σετ βρέθηκε με τριπλό break point (0-40) απέναντι σε έναν φανερά εκνευρισμένο Αλκαράθ, που δεν είχαμε ξαναδεί έτσι. Κατάφερε να επιβιώσει παρ΄ όλα αυτά στο πιο κρίσιμο game του αγώνα.



Στο 3-3 ο Ούγγρος βρήκε για άλλη μία φορά break point με πολύ υπομονή και στην δεύτερη προσπάθειά του με λόμπα πήρε προβάδισμα 4-3! Ο Αλκαράθ όμως πείσμωσε και το πήρε πίσω, φέρνοντας το σετ ξανά στα ίσια. Ο Ισπανός πήρε προβάδισμα με 5-4, αλλά στο 5-5, είδε τον απίθανο Ούγγρο να φτάνει σε άλλο ένα break point! Ομως και πάλι επιβίωσε το Νο2 του κόσμου, με το σετ να οδηγείται τελικά σε tie break. Εκεί το 4-1 Αλκαράθ μετατράπηκε σε 4-6, με τον Μαροζάν να έχει δύο match point και να παίρνει μία ιστορική πρόκριση.



Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Βογιατζής: Σίγησε για πάντα η φωνή του ύμνου του Παναθηναϊκού - Η ιστορία του «Σύλλογος μεγάλος»

«Νίκησε η Δημοκρατία»: Η πρώτη δήλωση του Φρέντι Μπελέρη μετά την εκλογή του στη Χειμάρρα

Εκλογές στην Τουρκία: Πώς έκανε την ανατροπή ο Ερντογάν - Οι εκτιμήσεις για τον β΄γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης