Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα κρατά χαμηλά τους τόνους, ο Ρόδρι ζήτησε εκδίκηση!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα κρατά χαμηλά τους τόνους, ο Ρόδρι ζήτησε εκδίκηση!

Αντιφατικές ήταν οι δηλώσεις των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ρόδρι ενόψει του ημιτελικού της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Καταλανό να τονίζει πως δεν ψάχνει εκδίκηση και τον ποδοσφαιριστή του να απαντά το ακριβώς... αντίθετο

pep_real
Η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να δώσει απαντήσεις μετά τον περσινό αποκλεισμό-σοκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League. Η «αυτοκτονία» με δύο γκολ στο φινάλε που οδήγησαν τη ρεβάνς στην παράταση δεν έχει ξεχαστεί από τους Πολίτες, που θέλουν φέτος να «ξορκίσουν» τον δαίμονα της Βασίλισσας των 14 τροπαίων και να φτάσουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στον μεγάλο τελικό, προκειμένου να κατακτήσουν επιτέλους την πολυπόθητη κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αναπόφευκτα οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων είχαν να κάνουν σχετικά με την περσινή συνάντηση των δύο ομάδων. Κι όσο αποφασισμένοι για την πρόκριση εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της Σίτι, τόσο... αναποφάσιστοι ήταν μεταξύ τους για το αν και κατά πόσο διψούν για εκδίκηση!

Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να απαντήσει πρώτος σε σχετικό ερώτημα, τονίζοντας πως είναι λάθος για την ομάδα του να μπει στο ματς με σκοπό να εκδικηθεί τους Μαδριλένους, τονίζοντας ότι απλά πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Ωστόσο, στις δικές του δηλώσεις ο Ρόδρι αναίρεσε πλήρως τα λεγόμενα του προπονητή του, λέγοντας πως οι παίκτες της Σίτι θα ψάξουν ακριβώς αυτό: την εκδίκηση!

Ο Ισπανός μέσος είπε χαρακτηριστικά: «Το ποδόσφαιρο μάς έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε εκδίκηση. Πέρυσι παίξαμε εξαιρετκά για 180 λεπτά, αλλά κάποιες φορές δεν είναι αρκετό, μπορείς να χάσεις μέσα σε πέντε λεπτά. Αποτύχαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον σωστό τρόπο και μάθαμε από αυτό. Το περιβάλλον από τότε έχει αλλάξει πολύ. Την Τρίτη θα προσπαθήσουμε να μη τους δώσουμε τίποτα και να τους ΄΄σκοτώσουμε'' όποτε μας δοθεί η ευκαιρία, να σκοράρουμε όποτε μπορούμε να τους τιμωρήσουμε».

Κλείσιμο
Μια άποψη εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του Γκουαρδιόλα: «Δεν είμαστε εδώ για εκδίκηση, αλλά για να εκμεταλλευτούμε μια ευκαιρία. Μπορούμε να μάθουμε από όσα συνέβησαν πέρυσι. Δεν πρέπει να τρελαθούμε. Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Ανέτρεξα πάλι στους περσινούς μας αγώνες και είδα ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα εντός έδρας. Πέρυσι ήταν σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου και φέτος είμαστε πάλι εδώ. Κάποια μέρα θα φτάσουμε τον τελικό ξανά και κάποια μέρα θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης