Euroleague: Το Βελιγράδι... φλέγεται για το Game 3 Παρτίζαν-Ρεάλ, τιτανομαχία στο Τελ Αβίβ

Euroleague: Το Βελιγράδι... φλέγεται για το Game 3 Παρτίζαν-Ρεάλ, τιτανομαχία στο Τελ Αβίβ

Μετά την «κλωτσοπατινάδα» στη Μαδρίτη, το σκηνικό μεταφέρεται στο Βελιγράδι όπου η Παρτίζαν θα υποδεχθεί τη Ρεάλ στο ματς των... πολλών απουσιών και του τεταμένου κλίματος. Ματσάρα και στο Τελ Αβίβ μεταξύ Μακάμπι και Μονακό με το σκορ στο 1-1

real_partizan
Είναι δεδομένο ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι του μυθικού καυγά στο Βελιγράδι θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να κατευνάσουν τα πνεύματα ενόψει του 3ου αγώνα των play-offs.

Παίκτες και προπονητές ζητούν ηρεμία, οι περισσότεροι ζήτησαν συγγνώμη για τις ντροπιαστικές εικόνες στο «WiZink Center» ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι μυρίζει ήδη «μπαρούτι». Μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στο παρκέ με φόντο το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Η «Stark Arena» θα είναι κατάμεστη από τους φίλους της Παρτίζαν για το Game 3 κόντρα στη Ρεάλ (2/5, 21:30, Novasports Prime, ζωντανά από το Gazzetta), οι οποίοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να «τσεκάρει» τα εισιτήρια για το Final-4 της Euroleague ύστερα από 13 χρόνια και την τελευταία της συμμετοχή στο Παρίσι. Εκτός και αν οι Μαδριλένοι που έχουν το «know how» από τέτοιες καταστάσεις, αλλά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αντιδράσουν και καταφέρουν να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση.

Φυσικά οι απουσίες θα είναι πολλές μετά την «κλωτσοπατινάδα» στη Μαδρίτη. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ μετά τις ποινές που τους επιβλήθηκαν ενώ είναι πολύ πιθανό να προλάβει το παιχνίδι ο Ντάντε Έξουμ, ο οποίος είχε τραυματιστεί από τον Γιαμπουσέλε κατά τη διάρκεια του καυγά ωστόσο προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να δώσει -τελικά- το «παρών». Αντίθετα ο Γάλλος φόργουορντ των Μαδριλένων θα παρακολουθήσει το υπόλοιπο της Euroleague δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την ποινή των 5 αγωνιστικών. Εκτός από το Game 3 είναι και ο Γκάμπριελ Ντεκ σε αντίθεση με τον Ταβάρες ο οποίος είναι καλύτερα και αναμένεται να αγωνιστεί.

Κλείσιμο
Το δύσκολο έργο σε αυτό το ματς θα κληθούν να διαχειριστούν οι Μπόρις Ρίζικ, Μεχντί Ντιφαλά και Εμίν Μογκούλκοτς.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 0-2
Game 1: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 87-89
Game 2: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 80-95 *
Game 3: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης (2/5, 21:30, Novasports Prime)
Game 4: Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης (4/5, 21:30) **
Game 5: Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν (9 ή 10/5) **
* Δεν ολοκληρώθηκε
** Αν χρειαστεί

Μεγάλο ματς αναμένεται στο Τελ Αβίβ! Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο Πριγκιπάτο το σκορ είναι ισόπαλο 1-1 καθώς η Μακάμπι κατάφερε να κάνει το «break» της έδρας, περιμένοντας τη Μονακό στην κατάμεστη «Menora Mivtachim Arena» ή αν προτιμάτε στο... πάλαι ποτέ «Γιαντ Ελιάου». Η «ομάδα του λαού» πήρε το προβάδισμα στο Game 1 της σειράς, αλλά στη συνέχεια το ρεκόρ καριέρα του Τζόρνταν Λόιντ κράτησε τους Μονεγάσκους μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μπόλντγουιν για την κίνησή του στους διαιτητές: «Παρερμηνεύτηκε» (vid)
Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να παρουσιαστούν πλήρεις στο Game 3. Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:05, Novasports 4, ζωντανά από το Gazzetta) με διαιτητές τους Μίγκελ-Άνχελ Πέρεθ, Καρμέλο Πατέρνικο και Αν Πάντερ.

Μονακό - Μακάμπι 1-1
Game 1: Μονακό – Μακάμπι 67-79
Game 2: Μονακό – Μακάμπι 86-74
Game 3: Μακάμπι – Μονακό (2/5, 21:05, Novasports 4)
Game 4; Μακάμπι - Μονακό (4/5, 21:05)
Game 5: Μονακό - Μακάμπι (9 ή 10/5) *

* Αν χρειαστεί

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης