Formula 1, Αλόνσο: «Μην ακούτε τι λένε στην Mercedes, έχουν γρήγορο μονοθέσιο»

Formula 1, Αλόνσο: «Μην ακούτε τι λένε στην Mercedes, έχουν γρήγορο μονοθέσιο»

Ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin έδειξε να μην εκπλήσσεται από την εμφάνιση της γερμανικής ομάδας στις κατατακτήριες της Αυστραλίας

s3-f1
Από τη δεύτερη σειρά του grid, δίπλα από τον... άσπονδο φίλο του Λιούις Χάμιλτον, θα εκκινήσει στο Grand Prix Αυστραλίας ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του μονοθεσίου της Aston Martin, καθώς η διαφορά από τον Μαξ Φερστάπεν ήταν στα 4 δέκατα του δευτερολέπτου.

«Νιώθω καλά. Προφανώς οι διαφορές ήταν μικρές και για λίγα δέκατα χάσαμε την παρουσία στην πρώτη σειρά του grid. Άρα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον αγώνα», ανέφερε ο Αλόνσο. Ο οδηγός της Aston Martin τόνισε ότι το δυνατό σημείο της AMR23 είναι ο ρυθμός στον αγώνα, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν.


Κλείσιμο
Ο Αλόνσο έδειξε να μην εκπλήσσεται από την εμφάνιση των δύο οδηγών της Mercedes-AMG στις κατατακτήριες, που κατέλαβαν τις θέσεις 2-3 στο grid. «Είναι πάντα γρήγορη η Mercedes. Αν διαβάσετε τις δηλώσεις τους είναι σαν να μην περνούν καν στο Q3. Όμως το μονοθέσιό τους δεν είναι τέτοιο».

Αύριο η εκκίνηση του Grand Prix Αυστραλίας είναι προγραμματισμένη για τις 8:00 ώρα Ελλάδος. Στο gMotion by Gazzetta θα μπούμε σε κλίμα αγώνα με το LIVE από τις 7:30.
F1 Vlog GP Σ. Αραβίας 2023: Ένας εμφύλιος και ένα επικοινωνιακό φιάσκο | Gazzetta.gr

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης