Θέατρο στην Αργεντινή έβγαλε ανακοίνωση στο μάτριξ για να... διαλυθεί ο κόσμος: «Ο Μέσι δεν είναι εδώ»

Θέατρο στην Αργεντινή έβγαλε ανακοίνωση στο μάτριξ για να... διαλυθεί ο κόσμος: «Ο Μέσι δεν είναι εδώ»

Χιλιάδες Αργεντινοί βρέθηκαν έξω από θέατρο στο Μπουένος Άιρες μετά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί για την παρουσία του Λιονέλ Μέσι

mesi
Απίθανα πράγματα συνέβησαν έξω από το θέατρο «Lola Membrives» στο Μπουένος Άιρες.

Από νωρίς το πρωί το περασμένο Σάββατο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Λιονέλ Μέσι θα επισκεφτεί το βράδυ το συγκεκριμένο θέατρο για να δει την παράσταση "Τούτσι" που στο παρελθόν είχαμε δει στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Ντάστιν Χόφμαν.



Κλείσιμο
Ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ο Νίκολας Βάσκεθ ο οποίος είναι φίλος του Μέσι. Τα σενάρια για παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο θέατρο ενίσχυσε το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ μαζί με την Αντονέλα Ροκούζο είχε πάει στο μπαρ της πρωταγωνίστριας του έργου, Τζουλιέρτα Κάλβο, για να διασκεδάσει.

Έτσι από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κόσμου από την πρωτεύουσα και από τα περίχωρα έφτασε έξω από το θέατρο και διέκοψε την κυκλοφορία περιμένοντας να δει από κοντά τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά την πρώτη παράσταση όσοι ήταν μέσα στο θέατρο αρνήθηκαν να βγουν αφού περίμεναν ότι ο Μέσι θα εμφανιστεί για να δει την δεύτερη.

Από την άλλη ο κόσμος έξω από το θέατρο πίεζε για να περάσει μέσα! Για να αποφύγουν τα χειρότερα οι υπεύθυνοι οι θεάτρου έγραψαν στο μάτριξ του θεάτρου που είναι πάνω από την είσοδο: «Ο Μέσι δεν είναι στο θέατρο». Αυτό ακούστηκε και από τα μεγάφωνα προκειμένου να διαλυθεί ο κόσμος.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης