Τρολάρισμα στην Λεότα για την φωτογραφία με τα Champions League της Ρεάλ: «Το ένα το πήραμε χάρη στο αγόρι σου»

Τρολάρισμα στην Λεότα για την φωτογραφία με τα Champions League της Ρεάλ: «Το ένα το πήραμε χάρη στο αγόρι σου»

Η Ντιλέτα Λεότα φωτογραφήθηκε με τα τρόπαια της Ρεάλ και οι φαν των Μαδριλένων θυμήθηκαν την κούπα του 2018 που είχε την υπογραφή του Λόρις Κάριους

DILETA
Στην Ισπανία για να καλύψει για την τηλεόραση το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ντιλέτα Λεότα.

Η καυτή Ιταλίδα αθλητικογράφος μετά από τη Βαρκελώνη ταξίδεψε στη Μαδρίτη και επισκέφτηκε το νέο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" που είναι ακόμη υπο κατασκευή αλλά και το μουσείο της Ρεάλ.

LEOTA_2323
LEOTA_22
LEOTA_12


Κλείσιμο
Φωτογραφήθηκε με τους εργάτες στο εργοτάξιο αλλά και δίπλα στις κούπες του Champions League. Αυτή η φωτογραφία με τις κούπες άναψε... φωτιές. Ως γνωστόν η Λεότα τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με τον Λόρις Κάριους.

Είναι ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ ο οποίος το 2018 έπαιζε στη Λίβερπουλ και ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην ομάδα της Μαδρίτης και τους Reds.



Ο τελικός διεξήχθη στο Κίεβο και χάρις στα εγκλήματα του Κάριους η Ρεάλ κέρδισε άλλη μια κούπα. Αυτό φυσικά δεν το άφησαν ασχολίαστο οι φαν της Ρεάλ. Μπήκαν στην ανάρτηση της Λεότα και έκαναν πάρτι.

«Πήραν ένα από αυτά τα κύπελλα χάρη στο αγόρι σου», σχολίασε ένας θαυμαστής και ένας άλλος έγραψε: «Το κέρδισαν στο Κίεβο χάρη στον Κάριους σου». Την πλήγωσαν την Ντιλέτα!

Ειδήσεις σήμερα: 

«Γίνονται αλλαγές που δεν έχουν συμβεί εδώ και 100 χρόνια» είπε ο Σι στον Πούτιν πριν φύγει από τη Μόσχα

Συνελήφθη προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη για βιασμό τουλάχιστον 5 μαθητριών

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης