Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2/5, 21:45) και ο Πάρης Δερμάνης νοσηλεύεται σε νοσοκομείου του Βελιγραδίου λόγω προβλήματος υγείας.
O επί χρόνια φροντιστής του Παναθηναϊκού ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της προπόνησης του «τριφυλλιού» την παραμονή του τέταρτου αγώνα με τη Μακάμπι, με τους ανθρώπους της ομάδας να κινητοποιούνται άμεσα.
Αρχικά διακομίστηκε σε ένα ιατρείο στο Βελιγράδι το οποίο όμως δεν είχε την απαραίτητο εξοπλισμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τη Μεγάλη Δευτέρα που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Βελιγράδι για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι και προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Beogradska Arena, δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο, ούτε γιατροί στον χώρο, από τη στιγμή που δεν είχαν μεριμνήσει οι Ισραηλινοί.
Το σκηνικό επαναλήφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, στο shootaround των «πράσινων» λίγες ώρες πριν από το Game 3 αφού απουσίαζαν ξανά γιατροί και ασθενοφόρο, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Παναθηναϊκού που διαμαρτυρήθηκε στη EuroLeague για την ανευθυνότητα των Ισραηλινών.
Πράγματι στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο κι έτσι ο Δερμάνης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV